Mi smo satro company. Cenovnik je vazeci sa njihovog sajta. Bungalovi spoja deluju sredjeni, imaju struju, klimu ( zorom im se pali jel im je kanda hladno

) i sopstveni toalet ( cujem kad obave pristigle obaveze ). Posedovanje sopstvenog toaleta je veliki plus u kampu sa ovoliko "stanovnika". Ima mokrih cvorova na svakih 200m, uglavnom su cucavci ( sto je po meni prednost ), ciste ih na svakih 20-30 minuta, al opet stoka je to, nisu ljudi ( mislim na goste ).
Za tusiranje se stoji u redu kad naidje prime time ... Tusevi su zasebna prica. Imas jednu cesmu, i iznad glave iz zida izlazi cev ( bez ruze ) 5cm, pa moras da se nabijes na zid da bi ti voda curila na glavu.
Osim ovoga kamp je lepo uredjen, prodavnica je dobro snabdevena sa ocekivanim cenama. Ima snack bar ( sendvici, palacinke, hot dog ... ).
Struje ima u blizini svakog placa, parkiga ima i van i u kampu ( ovaj se naplacuje ), jedino kad dodje petak-subota navale braca Grci, eee ondak kamp postaje skucen 2-3 dana.
Plaza je dugacka, sa sitnin kamenjen, cisti se i ravna svakih 3-4 dana nekom masinom. Blok sa malim friziderima se nalazi u blizini, pa ladan Jelen nikad nije problem. Na plazi ima tuseva na svakih 50m, sto je ogroman plus.
Smece odnose i vise puta dnevno tako da nemam osecaj da opet letujem u CG ...
Svo zelenilo se zaliva, uvece je fino za spavanjac. Ima puno mladih a i roditelja sa klincima i klincezama ...
Internet je besplatan, ali tako se i ponasa, cesti su ispadi ap-ova, i nije svaki cosak pokriven. Mogu kasnije da okinem koju sliku o bungalowima ( to su ustvari kucice na tockovima ) ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk