Bice zanimljivo videti da li ce se politicari, nevladine organizacije i svakojaki dusebriznicu upljuvavati kao sto su to cininili danima, mesecima i godinama nakon Tatonovog ubistva. Ili ne vrednujemo svaciji zivot podjednako?
He , he pa nismo deca...naravno da se ne vrednuje svačiji život podjednako i naravno da su popularni dvostruki aršini...još samo sledi objašnjenje kako je žrtva ustvari kriva za sve a napadači su ustvari neki fini ljudi , jel ...
Sad videh klip...bez namere da branim Turke, mislim da bi se ovo desilo bilo gde na Balkanu npr...čudo su ti `navijači` koje god da su vere i nacionalnosti.
Mladen7 napisao:Sad videh klip...bez namere da branim Turke, mislim da bi se ovo desilo bilo gde na Balkanu npr...čudo su ti `navijači` koje god da su vere i nacionalnosti.
Svako ko ovako reaguje na bilo ciji ugasen zivot je malouman , a ne da ga etiketirate kao "navijac". Ta negativna generalizacija navijackog pokreta je idiotluk proguran od strane vlasti i medija...
Zavisi na sta mislis. Od skoro samih pocetaka fudbalske igre postoje i navijaci, pa samim tim i navijacki sukobi. Jedina razlika je sto do pre 10-ak godina nije bio problem da podelis ili dobijes malo batina. Problem je kod nas nastao kada je pitanje poraza na ulici postalo pitanje zivota ili smrti, pa se pocelo sa koriscenjem, prvo nozeva, a onda i vatrenog oruzja. Vecina stvari koje se i danas desavaju su bila svakodnevica, na koju niko nije obracao paznju. Kada je navijacki pokret opstao kao jedina organizovanja pretnja sistemu (u svim zemljama), krenulo se sa njegovim sistematskim unistenjem. Zato se i percepcija pojma "navijac" u potpunosti iskrivila...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!