Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Re: Sport

Post od Mladen7 »

Ja sam namerno stavio pod navodnicima, baš zbog toga.
Pravim ja razlike, a i svestan sam kakvih navijača ima.(navijača bez `` ) :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Prosle godine je na Eurocup utakmicama Zvezde u Areni bar 50% svih prisutnih ljudi (="navijaca") bilo okrenuto ledjima parketu i "navijalo" tako. Sta dalje da pricamo... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Pa dobro, to je neka nova moda, zna se ko ide na zapad/istok, a ko ide na jug/sever...

Mene vise nervira sto Turke realno boli patka za sve sto se desilo, a sto ce nasi da organizuju svu mogucu zandarmeriju na naredne utakmice u fudbalu, vaterpolu, jako smo mali i jadni... nedaj Boze da se desi sad obrnuto, bombardovace nas...

Stvarno se nisam toliko iznervirao oko drona i bio sam protiv urnisanja pekara i maltretiranja siptara koji zive u Srbiji, ali ovo je stvarno prevrsilo svaku meru... Pogotovo sto je to ista banda, sve obrezan do obrezanog...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Delija napisao:Prosle godine je na Eurocup utakmicama Zvezde u Areni bar 50% svih prisutnih ljudi (="navijaca") bilo okrenuto ledjima parketu i "navijalo" tako. Sta dalje da pricamo... :glavomuzid:

Dobro, sad ga i ti pretera. To je jednostavno deo navijackog repertoara od pamtiveka...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

To nema veze sa navijanjem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Slažem se, nema veze ni sa navijanjem ni sa sportom, nego je određeni soj ljudi našao alibi u novonastalom imidžu "navijača". To im je "dnevna" nošnja, noću je najveći deo njih nešto drugo i to očigledno vrlo bitno za sve inkarnacije aktuelne vlasti do sad, s obzirom koliko ih dobro čuvaju da im ne zafali dlaka s' glave.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Mene sad zanima gde su te nevladine organizacije, borci za demokratiju, ljudska prava itd itd... :) Turci su pokazali koliko ih zaboli patka za ovaj slucaj, kao sto kaze gaginho sutra da se ovako nesto desi ponovo kod nas *ebace nam kevu pola evrope...
Poslednja izmena od Heineken u 24 Nov 2014, 15:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kako gde, su, umrli su sa svima nama. Ovde više niko ne postoji živ.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Ne bi rekao, glasni su samo tako ali vrlo selektivo i krajnje pristrasno, ovo njih ne dotiče...
Heineken napisao:Mene sad zanima gde su te nevladine organizacije, borci za demokratiju, ljudska prava itd itd... :) Turci su pokazali koliko ih zaboli patka za ovaj slucaj, kao sto kaze gaginho sutra da se ovako nesto desi ponovo kod nas *ebace nam kevu pola evrope...
:plusone:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

E jbg sad nidzo... :uf:
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Delija napisao:To nema veze sa navijanjem.

Opet kazem, zavisi kako posmatras. Navijacki pokret je vrlo specificna subkultura koja ima neka svoja pravila i razvijao se postepeno kroz decenije. Vecina verovatno posmatra taj pokret kroz prizmu medijskog prikaza navijaca u zadnjih 10 godina. Sto je pogresno! Mnoge stvari na prvu loptu izgledaju nelogicne. Neke to i jesu, dok za neke postoje razlozi. Kod nas je svemu doprinelo buntovnistvo i otpor sistemu, sto, bar po meni, mora uvek biti prisutno! Svakako, navijacki pokret je na izdisaju, i na moju veliku zalost prelazi u pozoriste i cirkus, gde cemo, kao Svabe, na poklic spikera izgovarati prezimena igraca i na njegovo "Danke", odgovarati sa "Bitte"...

Lakoverni plebs ne shvata da sa gasenjem navijackog pokreta, dolazi i do gasenja poslednje oaze koja je sposobna da se organizuje i pruzi neki otpor vlasti. Nemate vise opoziciju, radnicki pokret i sindikati su onesposobljeni, bilo kakve drustvene inicijative nema,... Bolje da se zaustavim, jer skrecemo duboko sa teme...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

To kod nas odavno ne vazi jer se "navijaci" i mafijasi lizu sa vlasti samo tako. Nema tu "o" od opozicije.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Zvezda 9-0 ,sledeci Partizan. Aba liga postala slaba za nas.. :bokser: :doubleup:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Nisam bas razumeo zasto je odmarao Bobija...
Odgovori