Ipak me na kraju udarila korona. Kako ide sa oporavkom kod ovih novijih varijanti? Meni posle manje od 3 dana prestala visoka temperatura (39,5C), ali taman prešla na ženu... Da li je neko imao skoro?
Ja sam imao sad u julu. Isto tako, Nepuna 3 dana sam imao visoku temperaturu (39,5) i posle toga sve ok. Par dana bio ošamućen, spavalo mi se, jedan dan me koža po telu bolela i to je to.
Ja u Maj mesecu Coronu. Temperaturu nisam imao ali kasalj, glavobolja i bol u misicima i kostima me ubio... Jedva sam na noge mogao do wc. Trajalo je to nekih 7 dana. Bas me sastavilo bilo i to dobro. A vakcinisan, prvi put 2020 Novembar nije ni blizu bilo kao drugi put.
Nama je ovo prvi put. Od juce ujutro se samo plasim da se ne vrati. Mene je samo prvi dan strasno bolela glava i imao sam enormno slajma tako da sam se drugu noc probudio bez vazduha, jeza…. Ali srecom pole treceg dana nista…. Samo se osecam slabo… Inace nista grlo, nos …. Jako cudno…
Čime skidati one fleke od mušica po laku na haubi i napred? Ispuškiram i izglancam dobro auto ali te (masne?) flekice neće da se skinu. Polir pasta to skida ali ne mogu svako malo da poliram auto.
Saša napisao:Čime skidati one fleke od mušica po laku na haubi i napred? Ispuškiram i izglancam dobro auto ali te (masne?) flekice neće da se skinu. Polir pasta to skida ali ne mogu svako malo da poliram auto.
Imas sredstvo za skidanje insekata.
To je must have oprema u gepeku
Jbg kod mene kontra bilo, gore mi bilo kao vakcinisan nego dok nisam bio vakcinisan
Ma nema tu pravila...
Bitno je nema niko neke posledice posle Corone.
Na nov auto najbolje keramiku, pogotovo kad je takva boja u pitanju da se vidi svaka tačkica na braniku, najbolje bi bilo uraditi keramiku.
Ja prvi sam mislio da je to bacanje para, ali nije. Radi posao, prljavština se mnogo lakše spere.
Sad e jedino problem što ljudi koji se bave keramikom itd. sve su to digli na neki Instagram nivo, napravili svi komplet filozofiju.