Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Re: Dobro veče

Post od BigMazzy »

Ja nakon gore opisanog samo prebrišem, pena i topla voda.sve skinu.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Saša napisao: 09 Avg 2022, 18:15 To sam ja radio na Puntu (briskao ih svako malo) pa mi matirali pre vremena. :D Zato sada Kadjarovim farovima prilazim samo puškom i mlazom :D
Koja je život kurva, povremeno te za*ebe gde nikad ne bi očekivao.😅
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Posle svakog pramja auta, krpu u ruke i tecnost za stakla naprskam napred gde su mljuzge od svacega, dobro sve obrisem i to je to, nema fleka iako je crna boja.

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Evo nešto što bismo svi rešili puškom. Mislim, puškarenjem.😁

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

jel ima neko iskustva sa nekim blutut uredjajima koji se kace na upaljac u autu a da mogu da se povezu sa telefonom i tako pustaju muziku?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Dobro veče

Post od ftj »

Imam ja, radi poso. Al mislim da je bolje resenje kad moze da se izvuce napajanje i spoji sa uredjajem a sam modul se sakrije negde unutra.

https://a.aliexpress.com/_mLNKHWC
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

ja imam u kaseti usb ulaz i njega koristim preko fleske za muziku ali bih radije povezao na mob jer je prakticnije listati play listu ili nesto sa YT pustati nego ovako sa fleske a ako mislis na to da se ne vidi kablic i telefon, sve bih mogao da spakujem u kasetu mada ako pustas sa telefona nesto i menjas onda ti tel mora biti pri ruci.
Da li vredi ovako nesto uzeti...

https://novi.kupujemprodajem.com/automo ... /108109556
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

FM Transmitter?

Ford S-Max 2,5t

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ovo radi kao fm transmiter, ono moje je na aux.
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

https://m.aliexpress.com/item/100500255 ... e26e26b6e8

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

OMP napisao: 10 Avg 2022, 08:42 ja imam u kaseti usb ulaz i njega koristim preko fleske za muziku ali bih radije povezao na mob jer je prakticnije listati play listu ili nesto sa YT pustati nego ovako sa fleske a ako mislis na to da se ne vidi kablic i telefon, sve bih mogao da spakujem u kasetu mada ako pustas sa telefona nesto i menjas onda ti tel mora biti pri ruci.
Da li vredi ovako nesto uzeti...

https://novi.kupujemprodajem.com/automo ... /108109556
Mnogo je bolje kupiti onaj Microlink koji povežeš direktno na radio u autu i onda imaš preko njega i bluetooth bez gubljenja kvaliteta. Taj "doongle" koji si našao funkcioniše tako što on sam sa telefonom komunicira bluetoothom a a onda dalje preko radio talasa sa uređajem/multimedijom/radiom u autu (nađeš na radiu FM frekvenciju na kojoj emituje taj doongle i tako slušaš muziku). Tu sigurno ima žešćih gbuitaka u kvalitetu a verovatno i kojekakvih šumova i ometanja usput... Plus, moje je iskustvos sa svim tim stvarima koje se bodu u upaljač - da su jednostavno sranje. Često gubee kontakt jer je to baš labavo i klimavo a i redovno ga saputnik drmne kolenom (kod Punta)...
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Pa zato i pitam sta je dobro i provereno, znam kako ovo u upaljacu funkcionise nekad se koristilo u kolima ko nije imao cd da slusa tako mp3 preko radija sad je samo malo unapredjenije.
Sta je to microlink, glup sm ja za te stvari oko tehnike, elektronike i sl. samo cista mehanika :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Pa vidi, jeftin je pa te malo košta da probaš. Ako zadovoljava - super, ako ne - baciš u đubre i tražiš nešto drugo. Microlink je 50-tak evra (nisam siguran, toliko je bilo ranije) što je puno više ali je i puno ozbiljniji uređaj.

Microlink je domaći uređaj veličine dve pakle cigara koji povežeš pozadi na svoj fabrički radio (na njegove ulaze). Sa njim onda dobijaš USB (ako ga nemaš) i pomenuti Blueetoth
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

FM teško da će da zadovolji ikog ko ima makar minimum kriterijuma za kvalitet zvuka i pouzdanost.

Micro link je dobar predlog, ako postoji za taj auto.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Ja imam fabricki usb ulaz koji doduse nije blutut ali nisam siguran da moze da se poveze kablom sa telefonom, uacivao sam flesku i neki mp4 player to radi a telefon mislim da sam probao pa nije htelo nesto moram opet da probam, vrsi i fleska posao ali tu ne mozes da listas sta hoces da slusas nego ide redom ili preskaces pesmu po pesmu dok ne nadjes a na tel je sve mnogo lakse preko ekrana to je jedini razlog sto bih povezao tel. e sad 50e za te potrebe sigurno ne bih bacao, generalno u kolima mahom slusam radio ali eto kad se krene negde klinac se izvoljeva pa zbog njega
Odgovori