Dobro veče
Re: Dobro veče
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Stavio sam ja reminder pre neki dan, posto inace pratim tu emisiju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jel ima to i na YouTube-u da se gleda, ili tako nekako? Ili vi planirate na TV-u da gledate?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- shandu90
Samo tv bajo moj
Ako imaju kanal na youtube, kontam da imaju. Nije emisija od sat vremena nista strasno.

- Gazu
Ma da, na YouTube bi lako stavili, samo da hoće. Videću već, ima da se gleda! 

- shandu90
Pretpostavljam da nisi sbb cim pitas 

U Makedoniju bese moze sa licnom kartom? Ostao trenutno bez pasosa, dok se Britanci razmisljaju da li da mi daju vizu, a bez pasosa samo CG, BiH i MKD mogu.
P.S. vreme bas kurton trenutno, prosle godine u ovo doba je bilo bas lepo vreme.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
P.S. vreme bas kurton trenutno, prosle godine u ovo doba je bilo bas lepo vreme.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
- Gazu
Nisam.shandu90 napisao:Pretpostavljam da nisi sbb cim pitas

Da li ima nekih penala ako se zakasni sa registracijom? I kolika je kazna ako su me sminili danas na putu sa neregistrovanim autom?
Istekla reg prosle nedelje, a ja bio ubeđen da istice tek sl mesec :/
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Evo da ti olakšam muke, a mnogima ovde, dođete mi pivo, ja inače preko ove aplikacije gledam sve što postoji a nemam u redovnom paketu na SBB, dakle HBO, Netflix, Arena.....Gazu napisao:Jel ima to i na YouTube-u da se gleda, ili tako nekako? Ili vi planirate na TV-u da gledate?
Instaliraš aplikaciju STREMIO na android telefon, kad podeš na telefonu, onda istu aplikaciju instaliraš na android televizoru ili eon box ili ko šta ima ali da je android, upari se sa nalogom sa telefona i to je to.
Možeš gledati i na telefonu i na televizoru.
Dakle, instaliraš aplikaciju i napraviš nalog.
Zatim odeš na opciju Addons i ubaciš šta hoćeš da gledaš, tj odakle da ti aplikacija vuče sadržaj. Za tebe konkretno objašnjeno na slikama.
Nema na čemu

Orion Tv aplikacija sa Play Stora, ima National Geographic na listi programa, za dodatne kanale je potrebna registracija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za toliki period nema penala, i kazna je ili 5 ili 10 hiljada dinara pa na polaMasinac napisao: 17 Sep 2022, 01:09 Da li ima nekih penala ako se zakasni sa registracijom? I kolika je kazna ako su me sminili danas na putu sa neregistrovanim autom?
- Gazu
Woohoo, hvala BigMazzy, dođem ti pivo!
Meni nije ni bio problem Android, na njemu mogu da instaliram aplikaciju za Supernovu, ali na kompu nisam uspevao da namestim, pa da gledam na monitoru. (Što bi mogao sa projektovanjem telefona na komp, ali to nije najprijatnije rešenje.) Stremio ima programčić i za komp, i radi savršeno, upravo sam ga oprobao.
EDIT: Sve sam ispratio tvoja uputstva koja si podelio, i na kompu je sve slično!
Meni nije ni bio problem Android, na njemu mogu da instaliram aplikaciju za Supernovu, ali na kompu nisam uspevao da namestim, pa da gledam na monitoru. (Što bi mogao sa projektovanjem telefona na komp, ali to nije najprijatnije rešenje.) Stremio ima programčić i za komp, i radi savršeno, upravo sam ga oprobao.
EDIT: Sve sam ispratio tvoja uputstva koja si podelio, i na kompu je sve slično!
Poslednja izmena od Gazu u 17 Sep 2022, 11:26, izmenjeno 2 puta ukupno.
Instalirao sam i na tv-u i na telefonu ali mi na tvu za vecinu kanala izlazi eror - media player error code. Probao sam i par serija i izadje failed opening external link.