Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Dobro veče

Post od methane.master »

Texonja napisao:Pa dobro, ti onda kupi onu pumpu sto se dobija uz bicikl, pa pumpaj. :P
Efikasnije je da :prdi: u gume. Ma Fadip je majka. ;)
jaksa napisao:Kompresori koji se dobijaju uz nove automobile koji nemaju rezervni točak već set za reparaciju su odlični.
Šta znam, kažu da su bolji od kineza, opet... verovatno u kombinaciji sa onim sredstom za krpljenje rade posao. Samostalno ne znam, skeptičan sam. :nemampojma:
Širim haos!
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

To je već druga tema, ja sam za oba novija auta u porodici nabavio ćopavce, a bicikle pumpamo na kompresore :)
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

ja sam kupio ovaj plasticni i jednom probao da dopumpam gumu gde je pumpanje sa 1,8 na 2 Bara trajalo 5min, dalje nije mogao i odmah sam ga poklonio mada, sto neko rece, za nuzdu je dobar. Kolega jhe negde kupio slican ovako vizuelno, samo metalni i tezi, vidi se da je solidne izrade, kostao je oko 40ak eur koliko se secam i bas me je iznenadio sa kojom lakocom pumpa gume
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ima u Metrou ona pumpa klasična, onako poveća sa svim živim nastavcima i manometrom, stoji mi u gepeku i pumpam sve živo :kezo: od gumenih rekvizita za plažu, bicikl guma i spremam se za najveći poduhvat - lopta za pilates :D ako tu uspem... \o/
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nuk napisao:ja sam kupio ovaj plasticni i jednom probao da dopumpam gumu gde je pumpanje sa 1,8 na 2 Bara trajalo 5min, dalje nije mogao i odmah sam ga poklonio mada, sto neko rece, za nuzdu je dobar. Kolega jhe negde kupio slican ovako vizuelno, samo metalni i tezi, vidi se da je solidne izrade, kostao je oko 40ak eur koliko se secam i bas me je iznenadio sa kojom lakocom pumpa gume
Znači lutrija. :nemampojma:
Ji 4Tze napisao:Ima u Metrou ona pumpa klasična, onako poveća sa svim živim nastavcima i manometrom, stoji mi u gepeku i pumpam sve živo :kezo: od gumenih rekvizita za plažu, bicikl guma i spremam se za najveći poduhvat - lopta za pilates :D ako tu uspem... \o/
Sva je prilika da ću da se priklonim tom rešenju.
Širim haos!
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja nisam proverio gume ima preko mesec dana :kezo: Pogledam samo odokativno,izgledaju sve ok i teram
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Setio sam se priče sa automobilima na trajektu...

http://www.youtube.com/watch?v=38jDQkka ... r_embedded
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kako je lepo voziti se nocu Beogradom,nema guzve pa mozes lakse da vidis sve rupe :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Bilo neko sranje na Adi, požar izgleda, vatrogasna kola prosla pešačkom stazom na Makiškoj strani ka aqua ski, posle prošla hitna i policija, valjda nije niko teže povređen..
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Samo da nije nesto ozbiljno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Milos napisao:Kako je lepo voziti se nocu Beogradom,nema guzve pa mozes lakse da vidis sve rupe :D
Ja sam sinoć oko 20h išao u grad, vraćao se nekih 2-3 sata kasnije. Baš mi je prijala vožnja. Laganica, otvoreni prozori, muzika i krstarenje ulicama bez gužve. Odlična terapija, bolja zabava mi ne treba. :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Milos napisao:Kako je lepo voziti se nocu Beogradom,nema guzve pa mozes lakse da vidis sve rupe :D
I jesti u Meku u u 23h :mrgreen:

Sent from my Skate using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Greška, drugog Miloša sam sreo :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Urose Urose prejake ti LE diode u kolima,pa ni ne znas koga vidjas :D A i ja jedem Giros a ne Mc Donalds.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Uroš S. napisao:Greška, drugog Miloša sam sreo :glavomuzid:
ja rekoh da sam ADrei,al ne slusas ;) felne ti odlicno stoje, mada bi ja stavio za broj vece, one 17" sa MC :oops:
Odgovori