ja sam kupio ovaj plasticni i jednom probao da dopumpam gumu gde je pumpanje sa 1,8 na 2 Bara trajalo 5min, dalje nije mogao i odmah sam ga poklonio mada, sto neko rece, za nuzdu je dobar. Kolega jhe negde kupio slican ovako vizuelno, samo metalni i tezi, vidi se da je solidne izrade, kostao je oko 40ak eur koliko se secam i bas me je iznenadio sa kojom lakocom pumpa gume
Ima u Metrou ona pumpa klasična, onako poveća sa svim živim nastavcima i manometrom, stoji mi u gepeku i pumpam sve živo od gumenih rekvizita za plažu, bicikl guma i spremam se za najveći poduhvat - lopta za pilates ako tu uspem... \o/
Boringly average, but also perfect for school run mums
nuk napisao:ja sam kupio ovaj plasticni i jednom probao da dopumpam gumu gde je pumpanje sa 1,8 na 2 Bara trajalo 5min, dalje nije mogao i odmah sam ga poklonio mada, sto neko rece, za nuzdu je dobar. Kolega jhe negde kupio slican ovako vizuelno, samo metalni i tezi, vidi se da je solidne izrade, kostao je oko 40ak eur koliko se secam i bas me je iznenadio sa kojom lakocom pumpa gume
Znači lutrija.
Ji 4Tze napisao:Ima u Metrou ona pumpa klasična, onako poveća sa svim živim nastavcima i manometrom, stoji mi u gepeku i pumpam sve živo od gumenih rekvizita za plažu, bicikl guma i spremam se za najveći poduhvat - lopta za pilates ako tu uspem... \o/
Bilo neko sranje na Adi, požar izgleda, vatrogasna kola prosla pešačkom stazom na Makiškoj strani ka aqua ski, posle prošla hitna i policija, valjda nije niko teže povređen..
Milos napisao:Kako je lepo voziti se nocu Beogradom,nema guzve pa mozes lakse da vidis sve rupe
Ja sam sinoć oko 20h išao u grad, vraćao se nekih 2-3 sata kasnije. Baš mi je prijala vožnja. Laganica, otvoreni prozori, muzika i krstarenje ulicama bez gužve. Odlična terapija, bolja zabava mi ne treba.