Grčka
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Re: Grčka
Aha, 10-20mm. Za sada mi se bas svidja kako funkcionise za landscape.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
''Kada su najveće gužve
Važno je da znate da su petkom i subotom gužve veće ka ulasku u zemlju, dok je nedeljom gužva pri izlasku, ali treba uzeti u obzir da Makedonci 2. avgusta slave Ilindan i tada kreću ka Grčkoj, te se očekuju veći zastoji. Osim toga, najveće gužve su 1. i 15. u mesecu, kada su smene turista, kao i u vreme praznika.'' Izvor:B92
I sad belaja, ja krecem 1-vog uvece....sta mislite, da li da razmisljam o nekom alternativnom prelazu?
Važno je da znate da su petkom i subotom gužve veće ka ulasku u zemlju, dok je nedeljom gužva pri izlasku, ali treba uzeti u obzir da Makedonci 2. avgusta slave Ilindan i tada kreću ka Grčkoj, te se očekuju veći zastoji. Osim toga, najveće gužve su 1. i 15. u mesecu, kada su smene turista, kao i u vreme praznika.'' Izvor:B92
I sad belaja, ja krecem 1-vog uvece....sta mislite, da li da razmisljam o nekom alternativnom prelazu?
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
U tom slučaju samo Prohor Pčinjski i Dojran.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Izgleda da sam kasno shvatio suštinu pitanja (valjdagrujicd napisao:Koliko odvajanje i penjanje na Bansko dodaje na taj put? Zvuči zanimljivo da se prenoći na planini.

https://nikana.gr/sr/vodic/tasos/auto-m ... vgust-2016
Piše ovako: "Zatim je do Banskog sasvim dobar magistralni put, a od Banskog do granice sa Grčkom odličan i potpuno sređen, vijugav magistralni put, ali bez oštrih krivina i serpentina. Kroz Grčku je sasvim solidan magistralni put, sve do ulaska na autoput kod Kavale."
Piše ovako: "Zatim je do Banskog sasvim dobar magistralni put, a od Banskog do granice sa Grčkom odličan i potpuno sređen, vijugav magistralni put, ali bez oštrih krivina i serpentina. Kroz Grčku je sasvim solidan magistralni put, sve do ulaska na autoput kod Kavale."
- igor_harris
Mene je onaj autoput posle Soluna prema Kavali odusevio, ima jedan prilicno dugacak deo koji je nov, jos uvek je potpuno crn. Prosto ne mogu da verujem da voznja moze da bude onako tiha i udobna.
Mnogi koriste priliku da testiraju masine, neki AMG me je skoro zaljuljao dok sam vozio 150.
Mnogi koriste priliku da testiraju masine, neki AMG me je skoro zaljuljao dok sam vozio 150.

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
I navodno ispred tunela je radar a bas to sto kazes, prolete sa 200 km/h...
Isao sam tom deonicom cim su je sagradili, putarina se nije placala i 2 godine nakon toga kada je krenula naplata...definitivno put stvoren za jednu ''no limit'' traku
Isao sam tom deonicom cim su je sagradili, putarina se nije placala i 2 godine nakon toga kada je krenula naplata...definitivno put stvoren za jednu ''no limit'' traku

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ali tu negde oko Kavale kad krenu ograničenja 80 mora da se pusti gas. Ne zbog radara već što su solidne krivine za pojmove autoputa. Ne serpentine ali ni da se vozi 120 normalnim kolima.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Napominjem samo zbog onih koji se zalete i ignorišu znake kad počne taj deo... kao ja pre 2 godine, pa bude imrdžensi brejking.
Generalno grci ne stavljaju besmislena i česta ograničenja kao što naši vole, pa kad vidiš znak treba da pretpostaviš da ne stoji tek tako. Ne znači da ne može malo brže od napisanog, ali je mnogo bliže realnosti nego kod nas ili (još gore) u CG.
Generalno grci ne stavljaju besmislena i česta ograničenja kao što naši vole, pa kad vidiš znak treba da pretpostaviš da ne stoji tek tako. Ne znači da ne može malo brže od napisanog, ali je mnogo bliže realnosti nego kod nas ili (još gore) u CG.
- igor_harris
Ma da, tu kad krenu krivine i "losiji" je put. Ja sam mislio bas na onu pistu, ono je stvarno uzivanje. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Platio bih im I duplo vecu cenu. Samo neka sam zivu glavu izvukao iz MK danas. Ono je nesto najgore sto se moze zamisliti kada je voznja u pitanju. Kada sam usao u Srbiju, kao da sam usao u Skandinaviju, na trenutak sam osetio I neki ponos, kao wow u kakvoj mi drzavi zivimo