Kakva je razlika između nalepnice i stikera? Ozbiljno. Ja sam iz nekog drugog vremena, za stiker sam kod nas prvi put čuo pre 7-8 godina, one sličice na Viberu.
Abby Fine Reader sam koristio za skenirana dokumenta ali on čita pdf bez problema. Nemam ga sad instaliranog da probam ali mi deluje da bi on mogao da bude od pomoći.Grujic napisao: 24 Okt 2022, 18:22 Pao mi je na pamet jedan projekat, pa mi treba konsultacija.
Naime, želeo bih da za ličnu upotrebu pojedine stručne knjige koje imam u PDF-u skratim. To bi podrazumevalo da izdvojim deo teksta i slike koje želim i od toga napravim nov tekst i PDF.
Pa mi trebaju neki saveti u tom smislu, za početak, kako najbolje izvlačiti tekst, moja ideja je da podvučen ono šro želim da se nađe u mojoj skripti, jel ima Adobe ili neki drugi program opciju da posle kopira/iseče samo podvučen deo teksta?
Skini sa torrenta adobe acrobat reader, tu imas edit i konverziju u druge fajlove.Grujic napisao:Pao mi je na pamet jedan projekat, pa mi treba konsultacija.
Naime, želeo bih da za ličnu upotrebu pojedine stručne knjige koje imam u PDF-u skratim. To bi podrazumevalo da izdvojim deo teksta i slike koje želim i od toga napravim nov tekst i PDF.
Pa mi trebaju neki saveti u tom smislu, za početak, kako najbolje izvlačiti tekst, moja ideja je da podvučen ono šro želim da se nađe u mojoj skripti, jel ima Adobe ili neki drugi program opciju da posle kopira/iseče samo podvučen deo teksta?