Da se vratim temi oko nalepnice/stikera od pre neki dan.shandu90 napisao:Bolje lak za nokte u toj boji da nadjes pa da istackas bolno mesto. Ili super lepkom, sta znam. Okaci sliku da znamo o cemu se radi

Gazu napisao: Ako bi da zalepim negde neki stiker ili nalepnicu, gde bi oni mogli da se kupe, jel ima neko iskustva? (...)
Ima neka pukotinica na zadnjem braniku, pa sam mislio nju da pokrijem.
Da, tako ispada, da se vidi stiker umesto pukotine, ali ako bi stiker bio neka fora, onda super!motorista napisao:Da se ne vidi pukotina od 0,5 mm nego nalepnica od 10 cm?Mislim da većina boljih kopirnica ima izradu po želji u ponudi. Ozbiljnije seku u željenom obliku, biraš kvalitet papira, folije... tebi ne igra, ali imaju i magnetne folije, zgodno za vozila vezana za ADR, elipsu sa oznakom zemlje (SRB) i individualne taksiste.
Kakva je razlika između nalepnice i stikera? Ozbiljno. Ja sam iz nekog drugog vremena, za stiker sam kod nas prvi put čuo pre 7-8 godina, one sličice na Viberu.
I da, verujem da nema razlike, mislim da su u ovom slučaju stiker i nalepnica isto. Čak bi rekao da je "stiker" samo sinonim za nalepnicu.

Magnetne folije ne bi meni radije, branik je plastični, ali videću baš u jednoj opremljenijoj kopirnici.
Evo kako izgleda to na zadnjem braniku. Čak ni nije nešto što bi moralo da se pokriva, a definitivno nije ni za lepljenje. Stoji to tako već dve godine. Možda bi baš lak za nokte uradio posao. Nije mi palo na pamet da postoji siv metalik lak za nokte, ali garant postoji.shandu90 napisao:Bolje lak za nokte u toj boji da nadjes pa da istackas bolno mesto. Ili super lepkom, sta znam. Okaci sliku da znamo o cemu se radi![]()

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk