Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Stavio bih i ja, ali moguće je da će se uzimati drugi auto u narednih godinu dana pa ostavljam pare za to, sad imam i 6/8 novih guma, ne dira se ništa 

Upravo gledam sat na rts, turneja u bugarskoj, jel neko zna muzika koja ide u pozadini koji je "pravac"? Zvuci kao neki moderni kantri, mada mozda sam i omanuo...ali ok zvuci, kontam da bi mogao ovako nesto da narezem dok se djiram kolima pogotovo sto palimaj prekosutra na more
....ako neko zna koja je muzika u pitanju, neka napise, ili bar pravac pa cu ga guglam vuglam 

Imas android ? instaliraj shazam, pa nadji na netu klip ukljuci program da cuje pesmu i on ce da ti nadje
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bio danas na aerodromu, i kad sam odlazio sa parkinga kad sam ubaciovao karticu u čitač dotakao sam onaj metal i pecnula me struja, održavanje im je na nivou...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Hahahahhahaha
Pecka svaki citac i kad uzimas i kad ubacujes karticu.
Malo pre kolega ostane bez alternatora na putu za Bg, i to automatikom. Uspe da stigne do pumpe, a mi krenemo sa E i Vianom sa prikolicom... Sve se fino zavrsilo...
Pecka svaki citac i kad uzimas i kad ubacujes karticu.
Malo pre kolega ostane bez alternatora na putu za Bg, i to automatikom. Uspe da stigne do pumpe, a mi krenemo sa E i Vianom sa prikolicom... Sve se fino zavrsilo...
Planiram kada se vratim sa mora da pazarim novi mob sa androidom pa cu probati tu aplikaciju, mada ova muzika je isla dosta tiho i u pozadini dok je mirko non stop prdeo tako da kontam progrma ne bi mogao da skonta o kojoj pesmi se radistefanan napisao:Imas android ? instaliraj shazam, pa nadji na netu klip ukljuci program da cuje pesmu i on ce da ti nadje
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bas komentarisem juce, muzika opustajuca uzivancija, a preko ide prica o krs autoputu, losijem kursu leva... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mobilne telekomunikacije
Oženio si se?Gaginh0 napisao:Mali rewiev LG L9
Evo dve fotografije po danu i dve po noci:
![]()

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne, ali po nekim pravilima i godinama ja sam sledeci u familiji 

Sad mi javili da je kombi sklopljen. Krajem sledeće nedlelje bi trebalo da bude kod mene. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Suzuki SX4 1.6 GLX 2WD --- RobiNS
Znači još samo da mu montiraju BusPlus čitač. 

Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Obećali su mi mini validator. 

Re: AW: Dobro veče
Cesto pises kako slepate te vase limuzine pa me zanima kako klijantela gleda na to?NexT napisao:Malo pre kolega ostane bez alternatora na putu za Bg, i to automatikom. Uspe da stigne do pumpe, a mi krenemo sa E i Vianom sa prikolicom... Sve se fino zavrsilo...
Ne zezam te nego ozbiljno pitam jer mi je drugar radio u limo servisu u CH i znam iz njegove price kako je zahebana ta klijantela.
Gesendet von meinem GT-I9505