Dobro veče
Re: Dobro veče
Da. Tu su već neko vreme izgleda, Tristać ima prs' prašine.
Nađoh slike, mislim da su ti.motorista napisao: 28 Dec 2022, 14:50 Nekoliko oldtajmera u garaži u "Ušću" je ograđeno trakom, tu je i natpis kako se vozila moraju pomeriti do tog-i-tog datuma ili će biti uklonjena... Ako neko zna čiji su - prosledite informaciju, bila bi šteta da ih pauk nosi. Mislim kako je reč o "Zastavi 1300" (pre 1970. svakako), "Pežou 404", "Alfa Romeu Spajderu" (oko 1990.), i "Opel Rekordu A" (1963-1965.), svi sa beogradskim tablicama.
https://pixhost.to/gallery/EY3UV
editovao sam prethodni post na konto slicne situacije u krusevcu. Npr i u roda garazi nisu mogli nista sem da uvedu rampu ali fizicki da uklone vozila nisu mogli niti bilo kakva druga sankcija.
Garaža TC ušća je privatna, svaki sat nakon trećeg se plaća, tako da onog momenta kad ti oldtajmeri budu hteli da izađu, moraće papreno da plate. Sa druge strane, ako žele, TC ušće vrlo lako može izbaciti automobile, zato su i stavili opomene, to je prvi korak pravnim putem.
Automobili koji stoje neregistrovani (obično ti iz uvoza na ime kupca) na ulici, tj javnom parkingu ili privatnom, po pozivu komunalne, dobiće upozorenje da se isti sklone u datom roku, nakon toga, komunalna uz parking servis izdaje nalog za odnošenje na parking Parking servisa jer su NEREGISTROVANI!
To su mi lično rekli.
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Automobili koji stoje neregistrovani (obično ti iz uvoza na ime kupca) na ulici, tj javnom parkingu ili privatnom, po pozivu komunalne, dobiće upozorenje da se isti sklone u datom roku, nakon toga, komunalna uz parking servis izdaje nalog za odnošenje na parking Parking servisa jer su NEREGISTROVANI!
To su mi lično rekli.
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Kad budu zeleli da izadju zablokirace izlaz dok ih ne puste iz obezbedjenja ili ce da idu na centimetar od auta ispred njih, da ne moze rampa da se spusti.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Mozda je tako na papiru ali u praksi ocigledno ne, bar u Krusevcu gde se godinama vec ostavljaju takva kola na parkingu DIS-a i Rode, sem sto im stalno lepe nekakve opomene po staklima nista se ne desava, ovi iz rode ih i ne opominju, doduse u Rodi je sad znatno manje kola nego pre, sad mozda 2-3 auta stoje.BigMazzy napisao: 28 Dec 2022, 15:16
Za TC usce moguce da je jasnija situacija ali pauk sumnjam da moze da ih odnese kako sam vec napisao zbog visine garaze, upitno je i dal pauk moze uopste da udje u garazu a pogotovo da podigne auto. Komunalna ili klasicna policija ne znam da li moze da pise kaznu, automobili su propisno parkirani na obelezenima mestima. Da im naplate izlaz mogu ali pretpostavljam da ovi znaju za neku foru cim su ostavili svesno kola tamo a mislim da nije nikakav problem da se nabijes nekom (svom) autu u branik i tako izadjes.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kada smo kod toga, imali su one male Toyote, koje ne nose, već vuku vozila. Neko vreme ih nisam video.OMP napisao: pauk mislim da ne moze da ih digne zbog visine same garaze,
A što se tiče dužine trajanja parkiranja, uvek mogu da se vade na izgubljenu karticu. Skinu tablice, da ne mogu da ih očitaju iz baze i plate samo izgubljenu karticu. Inače, mislim da se tablice (u Ušću)čuvaju u bazi tokom jednog meseca, samo ne znam da li to važi od ulaska ili od izlaska...
TapaT
znam za te tojote ali mislim da odavno ih ne koriste
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Zanemarite moj post, da, ipak bi mogli da se vade.
(Ali to isto ne bi trebalo da im pomogne. Ako ovi mogu da vide sve tablice koje su ušle, a da nisu izašle. To je mali broj vozila, i onda ručno nađeš snimak auta s vozačem koji je uterao auto.
Hoću reći, ako tržnom centru to dovoljno smeta, lako bi uložili nešto dodatno para u ovo, i bio bi problem rešen.)
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

(Ali to isto ne bi trebalo da im pomogne. Ako ovi mogu da vide sve tablice koje su ušle, a da nisu izašle. To je mali broj vozila, i onda ručno nađeš snimak auta s vozačem koji je uterao auto.
Hoću reći, ako tržnom centru to dovoljno smeta, lako bi uložili nešto dodatno para u ovo, i bio bi problem rešen.)
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
ja mislim da taj koji je parkirao vozila, mozda je i isti vlasnik obzirom da su svi parkirani blizu, sigurno zna za neki fazon, nije blesav da rizikuje da mu neko cima kola i iznosi ili placa neke sulude cifre da bi ih isterao
Dobro veče
Naravno da je blesav kad tako beskrupulozno ostavi kola. Al svakako ce ga izbaciti i verovatno nista nece platiti a oni ce biti zadovoljni jer im je oslobodio mesta.
Najsmorniji doček u novijoj istoriji.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Zoveš društvo, lepo se provedete, možda ti rasture gajbu, al zabavnije nego iz mima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na temu onih koji pretiču pred krivinu, pod sloganom: "Ma neće niko sa druge strane".
https://www.instagram.com/reel/CmeRq-2K ... JmNzVkMjY=
TapaT
https://www.instagram.com/reel/CmeRq-2K ... JmNzVkMjY=
TapaT