Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Znas kad ce poreklo imovine biti kod nas?
Nikad...
Nikad...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako sam dobro informisan to se mora uskladiti sa EU zakonima ali ne držite me za reč, davno je bilo još pre 5-6 godina sam slušao zamerke koje do danas nisu promenjene i jedna je bila upravo ta a vezano za slučaj onog Caneta koji se krio u Švajcarskoj valjda i putovao regularno po EU jer oni to zloupotreba položaja ne priznaju.
Ali možda i grešim.
Ali možda i grešim.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ček bre, da li se krio ili je slobodno putovao?
Znam odgovor, ali se zezam. Nije se krio. Slobodno je putovao jer niko (čak ni Rusi) nije hteo da ga haspsi i izručuje jer nio osim nas u to vreme nije poznavao zloupotrebu službenog polžaja u privatnoj firmi.

Znam odgovor, ali se zezam. Nije se krio. Slobodno je putovao jer niko (čak ni Rusi) nije hteo da ga haspsi i izručuje jer nio osim nas u to vreme nije poznavao zloupotrebu službenog polžaja u privatnoj firmi.
To je samo stvar formulacije, u svim državama su svesne radnje koje se rade na štetu firme protivzakonite pa i u privatnim firmama.
Slažem se, ali za to postoje konkretna krivična dela, a ne koristi se neko apstraktno, nelogično i očigledno političko kr. delo.
Btw koliko ja znam njega ne terete da je oštetio svoju firmu, nego da je oštetio državu neplaćajući akcize, poreze i carine.
Onda ga optuži za poresku utaju i sl. Ne možeš jer je zastarelo? Onda javno reci da ne možeš i kraj priče. Nemoj praviti kojekakve vratolomije zbog kojih ti se smeje pola sveta.
Btw koliko ja znam njega ne terete da je oštetio svoju firmu, nego da je oštetio državu neplaćajući akcize, poreze i carine.
Onda ga optuži za poresku utaju i sl. Ne možeš jer je zastarelo? Onda javno reci da ne možeš i kraj priče. Nemoj praviti kojekakve vratolomije zbog kojih ti se smeje pola sveta.
- samo polako
Žarko Paspalj

"Ja ovaj narod strašno volim. Mi imamo svojih dobrih odlika, ali i mana, kao i svi. Živeo sam 15 godina u Grčkoj i vrlo mi je jasan koncept zemlje koja živi na balonu koji jednom mora da pukne. Bilo je toliko vidljivo da će se to dogoditi. Prvo smo imali ratove i odlaske iz zemlje, a onda je došla vesela demokratija, jedan strahoviti naboj energije i nade da će se nešto promeniti, i u momentu kad treba da iskoristiš to, za lidere dobiješ ljude koji aposlutno imaju osećaj samo za svoje dupe. Direktno odgovorni za ovo stanje su oni koji su nas vodili".

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da, nakon što mu nisu dozvolili da opere pare akvaparkom u sred Novog Beograda.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koji je nezavršen sada ruglo koje "krasi" šetalište pored reke.
Ne kažem da je trebalo dozvoliti ako je bilo nekih mutnih radnji, ali ne treba ni ovako da ostane.
Ne kažem da je trebalo dozvoliti ako je bilo nekih mutnih radnji, ali ne treba ni ovako da ostane.
Posetite www.garaza.rs !
- samo polako
Od 15 godina igranja profesionalne košarke u Grčkoj. 
Evo celog teksta, pročitajte ja skoro nisam pročitao nešto tako dobro i istinito i svaka mu čast!
http://mondo.rs/a707048/Sport/Kosarka/P ... -srce.html

Evo celog teksta, pročitajte ja skoro nisam pročitao nešto tako dobro i istinito i svaka mu čast!
http://mondo.rs/a707048/Sport/Kosarka/P ... -srce.html
Poslednja izmena od samo polako u 04 Jul 2014, 14:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- samo polako
Nas niko u Evropi ne gleda kao dobre radnike i kao nekog ko zna nešto da napravi.
Godinama imate izveštaje iz Evrope o tome kako treba da se okrenemo poljoprivredi i da prodajemo gotov proizvod a ne sirovinu.
Tako da sve ove subvencije treba gledati kao pokušaj da se strani investitori ubede da kod nas ipak može da bude neke industije.
Do juče smo zajebavali Zastavu iz Kragujevca, pa kad je mi zajebavamo šta očekujemo da drugi urade!?.
Hoće al' juče!
Setim se da je u svim izveštajima o 500L bio naglasak da dolazi iz Srbije i da mu je to (moguća) mana.
A onda naši zakoni pa divno pravosuđe...
Godinama imate izveštaje iz Evrope o tome kako treba da se okrenemo poljoprivredi i da prodajemo gotov proizvod a ne sirovinu.
Tako da sve ove subvencije treba gledati kao pokušaj da se strani investitori ubede da kod nas ipak može da bude neke industije.
Do juče smo zajebavali Zastavu iz Kragujevca, pa kad je mi zajebavamo šta očekujemo da drugi urade!?.
Hoće al' juče!
Setim se da je u svim izveštajima o 500L bio naglasak da dolazi iz Srbije i da mu je to (moguća) mana.
A onda naši zakoni pa divno pravosuđe...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Al' oni u crnom iz one teme nas satiru kako god okreneš.
Crni da crnji ne mogu da budu...
Crni da crnji ne mogu da budu...
- samo polako
Ko su likovi, nisam obratio pažnju?