Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Ne brže od života!

Post od samo polako »

Moje pisanje je čista na pisanje drugih forumaša, a ne nahuškanost medija zato što je to sin Mitrovića.
Počeli smo o tome da li je kažnjivo pobeći a stigli do porodice Mitrović.

Da me pogrešno ne razumete osuđujem svakoga ko pobegne sa mesta nesreće i za mene bi to bila otežavajuća okolnost.

U ovom slučaju klinac je posle nesreće pozvao oca koji je uradio pravu stvar otišavši u policiju.

@H4wkeye
znači ti si taj koji koči saobraćaj! :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Paja napisao:Tačno Grujiću, mada, kad malo bolje razmislim, ja više verujem Cosmovoj drugarici koja je videla da je klinac nisko leteo i prošao kroz crveno više puta na istom semaforu istom prilikom. :djavo:
Jeste. Bilo je crveno i za njega i za nju. Zeleno su imali ovi iz pravca okretnice. A vest u kome kaze da je 14 sekundi njoj bilo upaljeno crveno upravo potvrdjuje to.

Sad je taj semafor izmenjen, kao i sama raskrsnica - pomerena je, ima ograda izmedju (setili se posle tog slucaja da odrade to).

Dakle sad nema situacije da je uzbrdo ka okretnici zeleno za pesake a nizbrdo Ustanickom isto crveno, kada i ovi sto idu niz Ustanicku imaju crveno a zeleno sa strane okretnice.

E to je bio slucaj ovog puta. Verovao ti ili ne, ja cu pre njoj da verujem kao ocevicu nego medjijima, i ostalim potplacenim vestacima i slicno. Mala jeste nazalost gazila na crveno ali i on je. Pesaci to znaju pa predju na zeleno i onda svesno idu na crveno vamo jer znaju da samo ovi s okretnice imaju zeleno. Zato nije ni pazila na Ustanicku odozgo.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jel drugarica dala izjavu u policiji?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Cosmo da si ti meni živ i zdrav ograda tu postoji bar pet godina.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Mislio je da je ograda pomerena na pregledni deo krivine kao i pešački prelaz.
Nekada je to bilo nekoliko metara niže.

Naravno ako sam ja dobro razumeo!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Dobro si razumeo.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

ftj napisao:Jel drugarica dala izjavu u policiji?
Sta ima da daje policiji izjavu kad je vec dala Cosmo-u.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

samo polako napisao:Moje pisanje je čista na pisanje drugih forumaša, a ne nahuškanost medija zato što je to sin Mitrovića.
Počeli smo o tome da li je kažnjivo pobeći a stigli do porodice Mitrović.

Da me pogrešno ne razumete osuđujem svakoga ko pobegne sa mesta nesreće i za mene bi to bila otežavajuća okolnost.

U ovom slučaju klinac je posle nesreće pozvao oca koji je uradio pravu stvar otišavši u policiju.

@H4wkeye
znači ti si taj koji koči saobraćaj! :)
:jane: :jane: :D :D
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

samo polako napisao:Da me pogrešno ne razumete osuđujem svakoga ko pobegne sa mesta nesreće i za mene bi to bila otežavajuća okolnost.

Ne možemo biti isključivi.
Ja se sad uhvatio za ovaj tip slučaja, pa to ti je :)

Da tvoje dete zgazi starog svata na nekoj svadbi (da ne ulazimo ko je kriv, jer to je sa stanovišta nezaustavljanja nebitno), da li bi ti hteo da stane i izađe na milost i nemilost gomile naoružanih do zuba pijanih rođaka ili da produži u stanicu milicije?
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Druže mnogo smo se udaljili od teme.
Ne vidim vezu između tog događaja o kome ti pričaš i ovoga što se desilo u Ustaničkoj!
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa pocela je prica generalno o fenomenu bezanja, nismo bili samo na Ustanickoj...
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Meni je nepojmljivo da neko bezi sa mesta nesrece. U soku je, a dovoljno je pribran da nastavi da vozi?

Mogu da shvatim da si zakacio auto bez svedoka i pobegao, ali da udaris drugo ljudsko bice i bezis to ne.

Najbolji pokazatelj koliko je stvarno neophodno ograniciti slobode vozaca u tim godinama.

Ne govorim samo o Mitrovicu, vec generalno. Cim ti bezis, trazis tatu i on te vodi za ruku, to govori da si nezreo da prihvatis odgovornost za sopstvene postupke, a shodno tome nezreo si i za samostalnu voznju.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Pa čini mi se da je on već prekršio zakon sedajući uopšte za volan, ako se ne varam... Zar nije bila priča da ima probnu vozačku ili tako nešto?
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

jbg, sad će sve tatine pare u damage management da idu. Ako je momak iole normalan, do kraja života će da mu prolazi kroz glavu ovo sto je napravio, bio kriv ili ne...

Decu treba štiti od ovakvih stvari. Niti je devojčica trebala da prelazi na crveno, niti je dečak trebao da bude u takvom automobilu. Obostrana porodična greška u vaspitanju koja je rezultovala jako ružnim epilogom.

Zreli smo za jedno ozbiljno prevaspitavanje i opismenjavanje. Plašim se da se tati vraća njegov lični veliki doprinos aktuelnom stanju svesti mladih generacija.

Tapatalk
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Lepo objasnjeno, posebno drugi pasus.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Odgovori