Mislim da su svi muški roditelji, koje poznajem, bar jednom prosledili sliku/video deteta sa flašom/konzervom piva u ruci.
Verovatno sasvim spontano, jer bebe teže da puze i prohodaju samo da bi dohvatile flašu piva. Niko ne slika neku drugu flašu ili predmet, ili flašicu sa mlekom, jer ih deca verovatno nikada ne uzmu u ruke.
zanimljiva priča...
Obzirom na svoju prirodu, glumim strogoću kad su sve žive loše stvari u pitanju. Dobro, ne baš strogoću ali se trudim da pokažem prezir prema takvim stvarima, bez neke posebne drame, samo ukazujem na loše stvari.
Neću deci da se hvalim dok me ne pitaju al ću da se potrudim da im objasnim šta to piće, pljuge, droga rade telu.
Meni to niko nije pričao niti me je ozbiljno shvatao a i kad sam padao od pića, nisu me nešto kritikovali (prvi put sam se olešio sa 14-15 godina i to od flaše vinjaka), nije baš da im je bilo smešno ali je to svakako odlučilo moje kasnije ponašanje prema svemu tome.
Stav srpskih roditelja prema alkoholu je poražavajući, realno je za očekivati da treba malo napredujemo ali slaba vajda.
Posle se čudimo što nam deca ginu na putu, sigurno ne zato što npr. trezni sedaju za volan..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ja sam u predskolskom uzrastu voleo da probam liker cokoladni, rakiju nikad nisam mogao da smislim pa ni sad. I pivo sam probao pre nego sam krenuo u skolu. Nisam od onih da se lese alkoholom non stop niti mi prijaju velike kolicine. Obeznanjivao sam se od alkohola 'kad je bilo vreme' ali sam prestao da ga konzumiram i za rodjendan. Ne vidim nista lose u sali sa decicom da ih slikas, kaciti na net svaki 'trenutak' mi je vec pacenicki.