Dobro veče
Re: Dobro veče
Idi kod dobrog farbara da ti izvuče ogrebotinu a da se ne primeti razliku u odnosu na ostatak auta. Dakle farbanje i lakiranje? Moj auto je nov i u garanciji, vozio bi ga u ovlašćeni sa sve zapisnikom od murije, ako insistiraš, pa nek naplate od tvog osiguranja pa ćeš još i dobiti malus na sledeću registraciju, to ti je možda najbezbolnije.
Nikad, pa ni juga dok sam vozio, nisam udarao tuđa kola na parkinzima vratima, jer sam uvek kretao od sebe.
Mene je lik sa novim Lancerom, kretajući se u rikverc, oštetio malo farbu na vratima od Yuga. Nismo ni izašli iz kola, lik je izvadio 50€ i dao mi, bez pogovora a nisam mu ni tražio. Realno, napravio je sebi veću štetu nego meni.
To je retkost, al eto, dešava se.
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Nikad, pa ni juga dok sam vozio, nisam udarao tuđa kola na parkinzima vratima, jer sam uvek kretao od sebe.
Mene je lik sa novim Lancerom, kretajući se u rikverc, oštetio malo farbu na vratima od Yuga. Nismo ni izašli iz kola, lik je izvadio 50€ i dao mi, bez pogovora a nisam mu ni tražio. Realno, napravio je sebi veću štetu nego meni.
To je retkost, al eto, dešava se.
Sent from my 2203129G using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni su kola jaaaaako retko na javnom parkingu (imam garažu i kod kuće i u Bg-u kad odem poslom). Ako baš mora, onda dolazi u obzir samo uzdužno parkiranje. Kada sam prinuđen da parkiram u tržnom centru, na primer, staću najudaljenije moguće, samo da nemam nikog pored sebe. Na prošloj Mazdi, recimo, za 5 godina nisam imao niti jedan ožiljak od vrata. Opet, koliko god se trudili, ima i ovakvih bisera na praznom parkingu:

Poštujem tuđe pre svega.
Ali da jurim okolo u potrazi za 100% sigurnim parking mestom - nisam još toliko flipnuo
Sve okej kad imaš vremena, ali to onda nije život, bar ne u Beogradu. Gde možeš toliko juriti mesto?
Pre svega je problem naći mesto uopšte
A vreme je resurs kojeg nikako nećemo vratiti
Ali da jurim okolo u potrazi za 100% sigurnim parking mestom - nisam još toliko flipnuo

Sve okej kad imaš vremena, ali to onda nije život, bar ne u Beogradu. Gde možeš toliko juriti mesto?
Pre svega je problem naći mesto uopšte
A vreme je resurs kojeg nikako nećemo vratiti
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ma da, ujutru ako kolima idem na posao, i ako sam našao parking mesto da je relativno OK širine, to se zauzima i kraj.
U Novom Sadu na Novom Groblju na jednom delu imaju da je jedno parking mesto između dva drveta, i to tako niz parking mesta. Koja milina, ne može stoka ni da ti se primakne...
U Novom Sadu na Novom Groblju na jednom delu imaju da je jedno parking mesto između dva drveta, i to tako niz parking mesta. Koja milina, ne može stoka ni da ti se primakne...
Na tih 100 računaj još min 100 za 5 dana taxija i dangube kojekakve.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jeste, al kažem, sve je to pod uslovom da će taj sa čvrknutim vratima zaista trčati da sanira oštećenje. Ako da, onda u redu te takve sume, ali ugl. ne, između ostalog i što neće hteti da se cima čovek oko toga. Članovi ovog foruma odudaraju malo od proseka.
Ima svakojakih krajnosti. Ja sam u razred išao sa debilom kojeg neko kad očepi, on počne da cmizdri da mu se obrišu patike. Pa ga oteraš u p**ku materinu. I šta da kažem za to - njegove patike su bile čiste, pa je kao pravedno vratiti mu patike u pređašnje stanje, al ono njegovo je bilo očigledno maltretiranje jer je debil.
Treba nekad i spustiti loptu...
Ima svakojakih krajnosti. Ja sam u razred išao sa debilom kojeg neko kad očepi, on počne da cmizdri da mu se obrišu patike. Pa ga oteraš u p**ku materinu. I šta da kažem za to - njegove patike su bile čiste, pa je kao pravedno vratiti mu patike u pređašnje stanje, al ono njegovo je bilo očigledno maltretiranje jer je debil.
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Ja prosto zavidim svima vama koji možete pažljivo da birate gde ćete da parkirate auto pošto je kod mene u večerenjim satima (posle osam) situacija takva da ne da nema bilo kakvog praznog parking mesta već da često moram da čekam po 10-15 minuta pa i duže ne bi li se neko isparkirao i oslobodio mesto - i tu ne pričam o mestu ispred svoje zgrade već i ispred bilo koje od susednih zgrada. Pozdrava ljubaznih komšija po vratima koliko želiš.
Pre jedno dva-tri meseca prisustvovao sam situaciji kada deda parkira unapred i staje ukoso i bliže autu sa suvozačeve strane, baba izlazi sa suvozačkog mesta tako da je lepo odalamila auto pored a onda joj i to nije bilo dovoljno nego je privukla vrata i još jednom ih otvorila i odalamila isti taj auto - kao da je mislila da će tako napraviti malo više prostora da izađe.
Ne znam ni čiji je bio taj auto pored ali mi je došlo da joj se u momentu na**bem majke - a možda i njemu! Kao što bih uradio govedu koje mi je, ne samo ostavilo liniju na vratima već i skinulo čitavu boju na zadnjim vratima iza suvozača, samo da znam ko je to bio.
Pre jedno dva-tri meseca prisustvovao sam situaciji kada deda parkira unapred i staje ukoso i bliže autu sa suvozačeve strane, baba izlazi sa suvozačkog mesta tako da je lepo odalamila auto pored a onda joj i to nije bilo dovoljno nego je privukla vrata i još jednom ih otvorila i odalamila isti taj auto - kao da je mislila da će tako napraviti malo više prostora da izađe.
Ne znam ni čiji je bio taj auto pored ali mi je došlo da joj se u momentu na**bem majke - a možda i njemu! Kao što bih uradio govedu koje mi je, ne samo ostavilo liniju na vratima već i skinulo čitavu boju na zadnjim vratima iza suvozača, samo da znam ko je to bio.
I ja dok sam ziveo u zgradi imao sam probleme sa parkingom doduse nije bilo toliko nesavesnih koji kad otvore vrata lupe u moj auto i sl. ali desavalo se da vidim tudju boju po mojim vratma...moj veci problem je bio leti kad komunalci "peru" ulice, tj oni to zovu rashladjivanje, pa kad parkiram cist auto oni uvece ili nocu idu i "hlade" ulice tako sto sav onaj sljam sa ulice i trotoara nabace na parkirana vozila, bukvalno samo teraju stroku niz ulicu pa kako se na koji auto zalepi onako fino kad odskoci sve to od ivicnjaka pa onda ujutro zateknes i blato i papirice i svasta nesto polepljeno po autu, par puta sam slikao i slao mailom komunalnom ali dzabe. Nekad se desi da ih vidim sa terase (posto sa terase gledam parking i auto) kad idu i onda strcim dole da pomerim auto dok prodju pa vratim ili jednostavno stanem pored svog auta i onda preskoce da prskaju taj deo da ne bi i mene okupali 

Niko ne priča ništa o Turskoj? Gledam FlightRadar i ima aviona iz celog regiona, jedna lepa slika u toj katastrofi.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Evo ovde u Holandiji panika, ima jako mnogo turaka. Organizuju skupljanja para, stalno gledaju vesti i slicno. A katastrofa bas jeziva, desavalao se to od nasih krajeva pa juznije .... Ja se uvek setim '70 i niza zemljotresa koji su tresli Beograd. Drugaru na 11 spratu sve stvari iz ormana su poispadale .... Kod nas na 5 spratu luster se ljuljao kao blesav, ti onda istrcavas u sred noci i pokusavas da bezis sto dalje od zgrada - sto na Novom Beogradu i tada nije bas bio lak posao...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vidim na tik toku puno snimaka, bogami je to muski opalilo. Oko 3000 mrtvih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verovatno je blize jos jednoj nuli nego toj brojci.
Užasavajuće kako zgrade padaju, kao da su od kartona. Dokaz koliko smo nemoćni pred prirodom....
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
nidza napisao: 03 Feb 2023, 14:12 Jeste čudno, moj auto je garažiran, veoma retko i veoma kratko boravi na parkingu gde teoretski može neko da ga udari vratima, pa ima ožiljaka. U BG je dovoljno 5x da parkiraš auto na javni parking gde su kola uporedo i biće udaren barem 1x.

Komsija ima resenje

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.