Dobro veče
Re: Dobro veče
Ovo je zapravo odlično rešenje. Ne ugrožava nikoga, a sebe štiti. Još ako je nagazio postolja ovih čunjeva onda je to to.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja bih ovo kupio i nosio u gepeku, komada dva (za obe strane) i postavljao kad se parkiram i gradu...

p.s. Ne šalim se uopšte.

Nisam ja ovo postovao kao zajebanciju, nego kao resenje problema, za male pare....
IZgleda sasavo, ali njega vise ne udaraju slepci sa parkinga.
Covek je ispizdeo, to mesto se placa 100 evrica mesecno, i opet te olupaju, a auto nov....
IZgleda sasavo, ali njega vise ne udaraju slepci sa parkinga.
Covek je ispizdeo, to mesto se placa 100 evrica mesecno, i opet te olupaju, a auto nov....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Al ovaj do njega ne može da izađe iz auta
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Sent from my 2203129G using Tapatalk
I ne treba kad ne ume da izadje bez da ga udari, nek se parkira u rikverc.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Lakše pomiriti se sa time da čuvaš auto koliko je moguće, a svakako mora imati neke tragove upotrebe, pa nije uzet za ukras, već da se koristi.
Pažnja, izginuše.
Meanwhile, ovo sam ja lično fotografisao.
https://photos.app.goo.gl/H9xqxLQtTuvt6rERA
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
https://photos.app.goo.gl/H9xqxLQtTuvt6rERA
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ljuba išao do kraja Holandije. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Isao moj buraz krajem 80tih tako da ti to iskustvo nista ne znaciSaša napisao: 08 Feb 2023, 09:01 Da li je neko možda išao autom do Irske ili bar Engleske?Iz Srbije...

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Išla ženina drugarica. Iz RimaSaša napisao: 08 Feb 2023, 09:01 Da li je neko možda išao autom do Irske ili bar Engleske?Iz Srbije...

Preselili se za London sad skoro, i zbog psa su išli kolima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Moram nešto do Irske, pa se lomim da li ići na "Eurovoz", pa kroz celu Englesku pa opet na trajekt do Dublina... Ili da lepo negde u Francuskoj uđem na kakav direktan trajekt i pravo do Irske (ima i ta opcija)... Imam EU pasoš pa me ne muče vize, ali muče kolegu koji ide sa mnom, pa bi u opciji br.2 pored vađenja irske vize uštedeli i maltretiranje oko engleske vize za njega... I računam Irska je u EU pa valjda nema ni carina/granica i sličnih gluposti na ukrcavanju/iskrcavanju u taj direktan trajekt...