Dobro veče
Re: Dobro veče
A sto ne idete avionom? Mozete i da ostavite auto u Francuskoj i onda trajekt do Irske. Sve kombinacije su dobre, ali ako ste limitirani vremenom, treba izabrati kombinaciju gde cete najmanje gubiti vremena na nepotrebne stvari…
Mozes da procitas moja iskustva ono malo voznje po Skotskoj. Ono sto ne bih preporucio je da nakon koliko sati voznje se prebacis na levu stranu. Cak i autoputevi im cesto imaju kruzne tokove.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Vozimo tamo i neku opremu pa jednostavno mora neko to da odveze i vrati nazad u Srbiju. Ne može avionom nikako. Vremena uzimamo koliko nam bude potrebno, samo treba videti šta je bolja i jednostavnija varijanta. Ipak kroz Englesku, ili okolo morem. 
@lami
Zato sve više gledam i taj trajekt (imamo opet i vožnju kroz Irsku, no bolje što manje). Problem sa trajektom je što užasno dugo plovi (cca 15-16 sati)... U povratku čak 19h, ne znam zašto. Treba sve to i utempirati... Da recimo noć provedemo na trajektu... itd, itd... Izgleda da je retko ko imao takvu avanturu...

@lami
Zato sve više gledam i taj trajekt (imamo opet i vožnju kroz Irsku, no bolje što manje). Problem sa trajektom je što užasno dugo plovi (cca 15-16 sati)... U povratku čak 19h, ne znam zašto. Treba sve to i utempirati... Da recimo noć provedemo na trajektu... itd, itd... Izgleda da je retko ko imao takvu avanturu...

Bas je lepa avantura - dobar posao 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Proveri dobro iskustva za taj trajekt, pogotovo za to doba godine kad planirate da idete. Ipak je to otvoreno more, može da bude 15-16 sati pakla. A možda i nije, zato kažem da proveriš.
Mada sa ovih snimaka deluje da je velik, stabilan i komforan:
Mada sa ovih snimaka deluje da je velik, stabilan i komforan:
Cene voza kroz tunel su dosta poskupele pa ako vam nije cimanje direktno trajektom možda vam i nije loša varijanta.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dobro veče
Puno manje vožnje levom stranom i jedna nezgodna viza manje. Ali brale, 16 ili 19 sati plovidbe, lele…
Finansije ovde nisu problem, gledam samo da bude što jednostavnije i lakše, manje cimanja sa carinama itd. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ta plovidba je zajebana, zbog lelujanja i ne daj Boze morske bolesti. A sad jeste dugo ali nema cimanja sa saobracajem pa se moze i odspavati.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovaj trajekt više izgleda kao kruzer nego kao trajekti kojima sam se ja vozio, ima kafić, restoran, prodavnicu...
Snimak kad je oluja, treba čitati komentare:
Snimak kad je oluja, treba čitati komentare:
Ubija gljivice.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
yes but
Da li je neko odavde iz Vranja, nešto me zanima?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
https://vozila.posta.rs/vozila/
Pošta prodaja rashodovana/raspala/očerupana vozila.
Interesantno, u ponudi su i S500L, A8 4,2...
TapaT
Pošta prodaja rashodovana/raspala/očerupana vozila.
Interesantno, u ponudi su i S500L, A8 4,2...
TapaT