Ako te ne mrzi, pogledaj biografiju Vettela. Nije on doveden tu zato sto ima sponzore, nego zato sto je talenat. Krcio je svoj put do F1, jednu sezonu vrlo dobro odvezao sa totalno nekonkurentnim Torro Rossom, a sa Red Bullom postao najmladji sampion F1 u istoriji, najmladji dvostruki, trostruki, najmladji vozac koji je ikad uzeo Pole Position, najmladji bla bla bla...
BTW, i mene nervira to vristanje nakon pobede i njegovi uvek drustveno-socijalno-takmicarski ispravni komentari nakon trke (nije iskren i otvoren), i meni smeta sto je "upropastio" sezonu sa takvom dominacijom, ali ipak respektujem to sto je postigao. Ukratko, ne volim ga, ali ga postujem, isto kao i Alonsa, isto kao sto npr ne volim Ferrari kao ekipu, ali je postujem. Valjda jedini sampion kojeg nit' sam voleo, nit' sam postovao bio je Damon Hill.
E da, Formula 1 je timski sport. To je valjda svakome jasno. Ako neki segment ne valja, ceo tim ne valja... Kod Red Bulla sve valja. Cak i mehanicari u pit stopu su im ubedljivo najbrzi. Mora da i oni koriste neki doping.