Ja baš drugačije primećujem, u USA ima podosta nervoznih tipova za volanom.

U EU šta znam. Ima raznih. Inače je daleki Istok u vrhu što se tiče discipline/kulture vozača...
Meni se na novoj sedmici i dalje ne dopada par rešenja. Onaj alu look deo na centralnoj konzoli mogli su da stave kao opciju i neke druge materijale, ili da bude kao i do sada tamniji.
Ovako u tamnom enterijeru baš bije kontrast... Izduvi za ventilaciju deluju čudno ovako na zapisima.
Centralna konzola deluje zbijeno a dole ispod prazan prostor.
Bezbednosni sistemi što su do sada bili s leve strane uklonjeni. Rešenje da nakače ekran umesto dosadašnjeg "ugraviranog" mi je takođe "lošije".
Spolja mi se ne dopadaju one hokejaške palice iako volim Hokej. Prednji deo ne znam dok ne vidim...
Bok i nazad dobri.
Šta znam, trenutno mi je M6GC vrhunac BMW limuzina (namerno pišem limuzina), kako spolja tako i unutra.
Naravno da je i nova 7 Series vrhunski auto, ali nema više uzbuđenja kao sa 1994-2001 i 2001-2008 modelima...
Ali bitno je da đeca po netu prave hype, ne treba im nikakav marketing pored milion tinejdžera s viškom slobodnog vremena.

Ovom rečenicom ne mislim na nikoga našeg, već generalno po netu, kao i za sve ostalo između ostalog.
Pozdrav