Renault Clio IV
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Renault Clio IV
Malo je bagovit prevod preko Google Translate, pa nije baš lako uhvatiti priču. Što se potrošnje tiče, ne znam šta su očekivali vozeći ga na stazi, pa se štaro isčuđavaju. Troši sadašnji (a verovatno i novi) RS i mnoooogo više, čak ne može da prikaže koliko troši. 

Širim haos!
nije istina, nikad ne trosi preko 29,9
trosi kad ga stiskas, naravno... mislim da ce ovaj trositi oko 1,5l manje od mog u realnim okolnostima, sto nije malo, zaista...al kome je potrosnja prva stavka neka gleda neki dci...

trosi kad ga stiskas, naravno... mislim da ce ovaj trositi oko 1,5l manje od mog u realnim okolnostima, sto nije malo, zaista...al kome je potrosnja prva stavka neka gleda neki dci...
Re: AW: Renault Clio IV
RENAULT CLIO RS Dorađeni Nissanov 1.6 turbo benzinac tjera ga kao sam vrag
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
ovaj auto ima veoma slicna medjuubrzanja 80-120 i 80-180 kao i klio 2 i 3 rs... sta su onda trrebali napisati za dvojku kad se pojavila pre deceniju i kusur sa tim performansama...
sprint do stotke najvise izvlaci taj launch control, osim toga nista posebno...
po meni, osim ovih sekund i po na stazi, sto i nije nesto posebno ( mada je staza kratka pa to trreba uzeti sa nekom rezervom ) najveca prednost ce biti 1.5-2l manje potrosnje u normalnoj voznji...
sprint do stotke najvise izvlaci taj launch control, osim toga nista posebno...
po meni, osim ovih sekund i po na stazi, sto i nije nesto posebno ( mada je staza kratka pa to trreba uzeti sa nekom rezervom ) najveca prednost ce biti 1.5-2l manje potrosnje u normalnoj voznji...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Evo i mog najboljeg drugara
Pustio sam vam od 11-tog minuta.
http://www.youtube.com/watch?v=4nKDOsahJyo#t=10m55s

Pustio sam vam od 11-tog minuta.
http://www.youtube.com/watch?v=4nKDOsahJyo#t=10m55s
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

kako je lep ovaj beli
ovo je najnepovoljniji momenat za stari auto koji nema launch control... u svim ostalim aspektima ce biti mnogo manja razlika, gde je bude -
http://www.zeperfs.com/en/duel4401-2937.htm
i na stazi ce cetvorka biti nesto brza, sigurno, ali od auta koji je mnogo cim iskakao iz klase napravili su wannabe mini sa vise prostora i vecom upotrebljivoscu...

ovo je najnepovoljniji momenat za stari auto koji nema launch control... u svim ostalim aspektima ce biti mnogo manja razlika, gde je bude -
http://www.zeperfs.com/en/duel4401-2937.htm
i na stazi ce cetvorka biti nesto brza, sigurno, ali od auta koji je mnogo cim iskakao iz klase napravili su wannabe mini sa vise prostora i vecom upotrebljivoscu...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Auuu novi startuje k'o iz praćke. Turbo, launch i menjač izgleda ipak čine svoje.
Širim haos!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Cetvorka je prelepa, meni pet puta lepsa nego stari...
Menjac i turbo su tu najvise presudili... Nisam video da ga je nesto odrao na pocetku,tek kasnije kada je shiftovanje pocelo...
Nije valjda da ne postoji opcija sa manuelnim menjacem?
Nije valjda da ne postoji opcija sa manuelnim menjacem?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Juce sam zagledao Clio IV na sajmu (zajedno sa sokicem) i dosli smo do zakljucka da je auto odlican spolja, i izgleda prelepo u onoj crvenoj boji, ali kada se pogleda unutrasnjost, tj materijali korisceni za unutrasnjost... totalni fail enterijera..
Plastika na vratima je suplja i odzvanja kao bubanj, a kvalitet je takav da se plasim da cu prstom da probijem.. Bas sam se razocarao..
Plastika na volanu....
Zar stvarno nisu mogli malo bolju da stave...
Sto se tice samog izgleda unutrasnjosti, ok je, ali taj simpatican izgled mogla je da proprati i neka kvalitetnija izrada s obzirom da je i cena visa nego ocekivana.
E da.. Prostor napred je dobar, ali pozadi... Priblizio se Sviftu po prostoru..
Plastika na vratima je suplja i odzvanja kao bubanj, a kvalitet je takav da se plasim da cu prstom da probijem.. Bas sam se razocarao..
Plastika na volanu....

Zar stvarno nisu mogli malo bolju da stave...
Sto se tice samog izgleda unutrasnjosti, ok je, ali taj simpatican izgled mogla je da proprati i neka kvalitetnija izrada s obzirom da je i cena visa nego ocekivana.
E da.. Prostor napred je dobar, ali pozadi... Priblizio se Sviftu po prostoru..
Brzine idu u H-a !!!

ako ste opalili neku fotku ili video, deder postavite ovde. a ta plastika na vratima i na folanu kakva je u odnosu na trojku kao sto ima dragan?