Rako, probaj još jednom

E ovo mi je već smešno. Porše Panamera izgleda 2 svetlosne godine ispred G30 dizajnirane faktički pre 10 godina. Ovo tešenje da je bolji jer je verovatno rame uz rame po brzini mi je skroz smešno.
Pomozi mi da skapiram.Xepoj87 napisao:Ne, samo ti ne kapiras bespoentnost svoje izjave.Floyd napisao:Znači čim je Porše i čim košta koliko košta, automatski je najbolji auto u svemu i treba svima da se sviđa?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Nije bio long verzija i vozio sam ga dobrih pola sata. Bio na comfort podesen. Kazem vam auto je imao total AMG optic i na 20 zoll, mozda je i do njih. Sedista ga mnogo vade jer su odlicna mekana i udobna, da nije njih auuu debelo bi se razocarao u udobnost. Ali da sam ocekivao da plovi to da, ali da je tvrdje podesen to sigurno. Opet ovi moji prijatelji na zadnjoj klupi su se odusevili udobnoscu sto znaci samo jedno. Lepo angarzujes vozaca i uzivas na zadnjoj klupi. Nije to vozacki auto.passenger napisao:To mi je i palo na pamet, da nije comfort bio podešen. Vazdušno oslanjanje, ne treba gubiti reči.
Raki, probaj još jednom
.
Pazi, ja volim dizel motore ali da ga hebeš ako je prednost neke sportske limuzine, kamionski dizel motorgoblin napisao:PS2 - koja verzija petice treba da konkurise Panameri Diesel S?
M550D, ima i to nije problem ko voli.Floyd napisao:Pazi, ja volim dizel motore ali da ga hebeš ako je prednost neke sportske limuzine, kamionski dizel motorgoblin napisao:PS2 - koja verzija petice treba da konkurise Panameri Diesel S?
Pa ako vidimo sta pruza taj dizel agregat, onda je on itekako jak adut i prednost.Floyd napisao:Pazi, ja volim dizel motore ali da ga hebeš ako je prednost neke sportske limuzine, kamionski dizel motorgoblin napisao:PS2 - koja verzija petice treba da konkurise Panameri Diesel S?