@miljan, imas test mazdu u nekom ful paketu, koza itd, test auto, nema cene na oglasu, pitaj. Jbga, jest da je taj avensis star 5 god ali opet, njemu slabo pada cena, otkud znam, ja da sam sada u dilemi kao ti odneo bi mu 11.5 i ostalo bi mi kinte, uzeo bi realno nov auto i kroz 5 god bi za njega opet dobio 7-8 k€, a i kao model je tu kao ta astra sedan,msm po godistu.
Mico da prostis, ali masis poentu. Za pocetak za vecinu novih motora sa kaisem je predvidjen veliki servis tek na 210.000km, makar kod VW grupe vec 5-6 godina, a dalje ocigledno da moze i uzeti polovnu e klasu 2009 koja je auto za tog avensisa itd., da ne idemo dalje u polemiku novo vs polovno...
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Mislio sam da je greska za avensisa, da je presao 3000, mislio sam da je hteo da kaze 30 000. Za 3 000 to necu kupiti sigurno jer je stajao 5 godina, sto je gore nego da je vozen toliko.
Sto se Leona tice, meni je dizajn svakako ok, auto je bas lep. Ja sam tek skoro skontao da je u pitanju model iz 2013-te.
Uskoro ce porudzbina. Dotle ima vremena za jos malo razgledanje, ali Leon zbog odlicnih utisaka sa test voznje (nije bilo zamerki na voznju) i cene kojom koriguje dizajn unutrasnjosti, zatim solidne opreme, je favorit.
P.S.
Odabrana boja je Technic Grey, dok je za Golfa bila crna akrilna, za Octaviu takodje crna. Mazda je dobra u Takumi, pa i u plavoj boji, ali je dopata 600 za takumi, dok je za plavu nesto manje.
Miljankg napisao:
Uskoro ce porudzbina. Dotle ima vremena za jos malo razgledanje, ali Leon zbog odlicnih utisaka sa test voznje (nije bilo zamerki na voznju) i cene kojom koriguje dizajn unutrasnjosti, zatim solidne opreme, je favorit.
P.S.
Odabrana boja je Technic Grey, dok je za Golfa bila crna akrilna, za Octaviu takodje crna. Mazda je dobra u Takumi, pa i u plavoj boji, ali je dopata 600 za takumi, dok je za plavu nesto manje.
Još u aprilu, Mazda je ponudu modela Mazda3 obogatila atraktivnim paketom TAKUMI. Specijalna verzija bazira se na modelu Mazda3 Sport G120 Attraction, a dodatno donosi tamno lakirane aluminijumske felne promera 18“ (umesto 16“) sa gumama dimenzija 215/45 R18, kameru za vožnju unazad i – verovatno najvrednije od svega – enterijer u kombinaciji kože i Alcantare.
Ne vozilima sa placeva. Previse rizicno za mene, samo privatno vlasnistvo, puna istorija u ovlascenom.
A sto se tice Demo vozila to je ok kupovina, ali opet se cena ne razlikuje dovoljno da bih uzeo nesto stoje dosta njih vec vozilo. Verujte, svega sam se nagledao kako ljudi "probaju" kola. U slucaju demo-a kojis e razlikuje sa 1000e radije bih nov.
Ja sam moj auto uzeo u toj prici, 60.000 na satu, jos u garanciji za 60% cene novog
Ja bi na tvom mestu ili uzeo Leona ili nasao neki mlad polovnjak u Srbiji. Ponuda jeste skromna ali naleto ponesto da valja za ok cenu. Ako uvoz nije problem, tek onda imas siroko polje.
Sad ce i fl Golfa, ako ti se isti toliko svidja. Ocekuj pad cene polovnih kad izadje fl, trenutno je cena za polovnog Golfa previsoka.