Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Ne brže od života!

Post od NexT »

Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Stigao ga Turčin
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Upravo objašnjavam da je to redovna pojava na auto-putu. Svaki dan vozim SM-BG i najkritičnija uključenja su posle Šimanovaca. Zato što se ljudi uključuju direktno u brzu traku. :srbin:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

http://www.youtube.com/watch?v=AKlWpM16 ... r_embedded

Na nasim putevima ima debila, al Rusi su pobedili...

Inace, i ja nekad uradim ovo... Jedno je kad kulturno probas da se ubacis, zamolis, das migavac, a kad ides ovako na bezobrazno, pa neces proci da si jos 3x toliki... Sem ako je zatamnjeni Audi sa blinkerima :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Izgleda da su u Rusiji bahati i vozaci Toyote, pored ovih vec dobro poznatih. :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Na osnovu svih ovih klipova iz Rusije zakljucio sam da nikad tamo ne bih ziveo niti otisao u posetu.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

bogme teska divljina tamo izgleda...
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

da. oduvek su bili bahati...

bila je prica da bog da te rusi oslobadjaju, znaci silovali su sve i iz saveznickih sela i gradova kad oslobode,a o protivncima ne smem ni da zamislim...

ova voznja je samo naslednje jos veceg nasilja...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

A vecina Srba se i dalje lozi na Ruse :ccc:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

:back2topic:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Povređeno 28 putnika u sudaru autobusa i kamiona na Ibarskoj

Noćas oko ponoći u sudaru autobusa "Autoprevoza" iz Banjaluke i kamiona iz Vrbasa koji je prevozio jestivo ulje, u selu Brđani kod Gornjeg Milanovca povređeno je 28 putnika koji su primljeni u bolnicu u Gornjem Milanovcu.

Nisu ugroženi životi povređenih putnika autobusa koji je prošle noći imao udes na Ibarskoj magistrali, rekao je jutros dežurni hirurg gornjomilanovačke bolnice Miro Lazarević.
Dežurni hirurg Miro Lazarević izjavio je Agenciji Beta da je 20 putnika otpušteno posle ukazivanja pomoći, a u bolnici je zadržano osam putnika. Teško povređeni vozač autobusa Dušan Runjo iz Banjaluke je odvezen u Klinički centar u Kragujecu.
Zdravstveno stanje vozača autobusa koji je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Čačka trenutno je stabilno, rekla je Tanjugu portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević.
- Vozač je dovezen u toku noći sa teškim povredama glave i lica i u ovom trenutku lekari ne mogu da iznose druge detalje - rekla je Đorđević i dodala da je vozač autobusa smešten na Urgentnom centru.

Vozač autobusa izazvao sudar
Do saobraćajne nesreće prošle noći na Ibarskoj magistrali došlo je pošto je vozač autobusa prešao na levu stranu i direktno se sudario sa kamionom, saopštila je danas policija u Čačku.
Hirurg Lazarević je rekao da će osam zadržanih putnika danas pre podne biti ponovo pregledano i većina će biti poslata na kućno lečenje.
Po informacijama iz Saobraćajne policije u Čačku, autobus je bio na relaciji Niš-Banjaluka, a većina putnika je iz Republike Srpske. Istražuje se uzrok nesreće zbog koje je saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio u prekidu oko dva sata.

Putnici koji su u Bolnici u Gornjem Milanovcu jutros su rekli da su spavali u vreme nesreće, a probudio ih je udar. Od sudara su u iz kamiona poispadale boce sa jestivim uljem, te su svi putnici skoro punog autobusa bili njime "okupani".
Milan Ostojić iz Bjeljine kaže da ima samo ogrebotine, a odelo je morao da baci jer je natopljeno suncokretovim uljem. Vinko Krstić iz Zvornika je rekao da su zdravstveni radnici "munjevito reagovali" i da su ih noćas kupali da bi ih oprali od ulja.
Grupa putnika puštenih iz Bolnice, jutros je rekla da im je najveći problem kako da nastave putovanje i da očekuju pomoć policije i drugih državnih organa.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ovaj je ili zaspao ili sekao krivinu. Pre ce biti da je ovo prvo.

Moja koleginica je bila u onom busu sto se survao kod Vranja pre oko godinu i nesto dana, kad se bukvalno zaustavio na nekom drvetu - na srecu svih. Da je propao, svi bi izginuli. Kaze da je bilo uzasno, krenulo sve da se ljulja i odjednom lomljava stakla, padaju stvari, sve se krivi unutra, ljudi iz suprotnog reda padaju na njih... haos. Jedva su izasli, na srecu svi su bili sa posekotinama, modricama i laksim prelomima...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Autobus je upao u makaze. Tako sam bar ja čuo. Sa kim god sam danas pričao da je prošao tuda, čude se kako je vozač autobusa ostao živ, bukvalno kao da mu sedište i volan vise u vazduhu. Kamion se prevrnuo i sve otišlo na svoju stranu. Izginuli bi i ovaj u kamionu i ovaj u autobusu, nego je čovek sa kamionom već krenuo da beži a i ovaj se malo vratio, pa nije bilo direktno. Inače, nemam komentar kad vidim da autobus pun ljudi divlja po putu. A ovo je bilo u klisuri. Voze bre kao da krompire prevoze, a ne ljude. Divljaj sam i gini sam ako hoćeš, a ne da 50 ljudi strada zbog iživljavanja.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

cozmo napisao:Ovaj je ili zaspao ili sekao krivinu. Pre ce biti da je ovo prvo.
A mozda je preticao, kao sto cesto umeju da rade.

Tptlk
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

kako me zaje*avate sa nazivom teme kad koristite nasa slova, ne mogu da je nadjem preko Search -.-

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 9948.phtml

da zanemarimo sto je poznata licnost, zensko itd... Po meni je ceo slucaj postao idiotski kad oni u sred bela dana nemaju nepristrasne svedoke koji su sve to videli..
Ovi sto su bili s njom, brane je, onaj sto je bio na ulici - nista nije ni video...

Najbitniji detalj je, da li je autobus bio tu i da li je pesak bio zaklonjen ili ne. Isto, da li je prelazio na pesackom ili 10 metara dalje...
Gledam ovo iz ugla vozaca, znajuci koliko mi skacu po ganglijama pesaci u gradu i razmisljam da mozda i nije kriva... S druge strane, vozis 55 ulicom koja ima pesacke prelaze.......

Ali ipak nekako mislim da nije samo ona kriva...
Odgovori