Parkiranje
Re: Parkiranje
Nikad ne ostecujem tudje automobile jer sam u fazonu nije auto kriv sto je vlasnik debil.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Zato i jeste dobra kombinacija sa tablicom, to nije ostecenje auta. Naglasio sam vec nekoliko puta da ne grebem auto, mrzi me da se ponavljam.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ali opet...sto i to raditi? Hoćeš ga ti tako prevaspitati? Naučiti kako treba da se ponaša i da u saobracaju postoje i drugi osim njega?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Koliko god da me iznervira po tom pitanju, mnogo pre bi se feizički obračunao sa njim, nego se iskalio na njegovim kolima.
Sto kaze kolega...
Sto kaze kolega...
ftj napisao:Nikad ne ostecujem tudje automobile jer sam u fazonu nije auto kriv sto je vlasnik debil.
Brisaci se regularno lome, jer ko ga jebe, neka plati 500 kinti nove ili kao kaznu za parkiranje, ako vec hoce da se bahati i pregradi mi dvoriste celo recimo na 3 sata.
Jednom sam cak i polupao staklo i izgurao auto na ulicu, jer je bilo hitno.
Nisam nikada grebao, niti bih mogao, ali tako neke sitne stvari poput brisaca i izduvavanja gume, svakako deluju terapeutski za obojicu.
A za kurcenje bez potrebe, kada je vlasnik prisutan sam malo ostriji.
Imao sam primer gde vozac autobusa nece da se pomeri 2m napred da ja udjem na parking, vec mi rekao da ide za 5 minuta i da sacekam na sred ulice, te jos par takvih akcija, gde nisam reagovao mirno.
Imao sam kao klinac i ekstremnije slucajeve mog besnila, ali zaista retko.
U poslednje vreme zovem pauka najcesce.
Iskreno, mislim da mi trenutno najvise skoce na zivac oni koji parkiraju 20cm od mene, pa mi drknu auto vratima.
Evo, taman sto sam sredio ceo auto, vec imam belu straftu 2x2cm na zadnjim desnim vratima...
Iskreno, ne znam kako bih se ponasao da vidim nekoga kada to uradi... Da li mu traziti 70e za farbanje, sta?
Jednom sam cak i polupao staklo i izgurao auto na ulicu, jer je bilo hitno.
Nisam nikada grebao, niti bih mogao, ali tako neke sitne stvari poput brisaca i izduvavanja gume, svakako deluju terapeutski za obojicu.
A za kurcenje bez potrebe, kada je vlasnik prisutan sam malo ostriji.
Imao sam primer gde vozac autobusa nece da se pomeri 2m napred da ja udjem na parking, vec mi rekao da ide za 5 minuta i da sacekam na sred ulice, te jos par takvih akcija, gde nisam reagovao mirno.
Imao sam kao klinac i ekstremnije slucajeve mog besnila, ali zaista retko.
U poslednje vreme zovem pauka najcesce.
Iskreno, mislim da mi trenutno najvise skoce na zivac oni koji parkiraju 20cm od mene, pa mi drknu auto vratima.
Evo, taman sto sam sredio ceo auto, vec imam belu straftu 2x2cm na zadnjim desnim vratima...
Iskreno, ne znam kako bih se ponasao da vidim nekoga kada to uradi... Da li mu traziti 70e za farbanje, sta?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Parkiranje
Sad se setih situacije od pre jedo 6-7 god. "Riba" se parkirala na po puta, iako sam joj svirnuo i rekao da ne mogu sa prodjem, ulica Grckoskolska NS i produzetak iste cosak.. Toliko je bila bezobrazna da je na moju konstataciju odgovorila sacekaj da se vratim. Prokuvao sam. A usput 10m dalje je bilo slobodno bar 3 parking mesta, a ona je stala pre pocetka obelezenih parking mesta, paralelnih.
Da je tucem nije lepo, da joj lupam auto takodje, pa mi je palo na pamet da joj pospem ulje na soferku(kisica neka sitna pocinjala). Tako sam i odradio nauljio brisace i celu soferku pa neka vozi, a vozila nije (bar se nadam) dok nije dobro odmastila istu.
Da je tucem nije lepo, da joj lupam auto takodje, pa mi je palo na pamet da joj pospem ulje na soferku(kisica neka sitna pocinjala). Tako sam i odradio nauljio brisace i celu soferku pa neka vozi, a vozila nije (bar se nadam) dok nije dobro odmastila istu.
Imao sam do skoro jednu zanimljivu situaciju sa komsijom iz susedne zgrade koji je u glavi umislio da jedan parking ispred nasih zgrada pripada samo njegovoj. Raspitao sam se na par mesta da li je moguce da je zakonom odredjen pakring bas za tu zgradu, i nije. Oko 3 zgrade koje su kao kompleks sagradjene, nastavljaju se jedna na drugu, ima oko 500 parking mesta, okruzene su parkinzima. Dizao mi je brisace na oba automobila jedno vreme redovno, par puta bih parkirao drugi auto malo dalje i osmatrao da li cu ga nahvatati, ali bezuspesno, covek je kao iz senke
I to ne meni, nego svim stanovnicima druge dve zgrade koji se tu parkiraju, izgleda je toliko besposlen da prati gde ko ulazi i koji je ciji auto. Nazovem predsednika kucnog saveta zgrade, kaze da su vec imali problema s njim, da je jedan pre mene hteo da ga mlati pa su ga spasili stanari, i policija mu je dolazila na kucu zbog dizanja brisaca, ali mu nista ne mogu. Problem sam resio tako sto sam na parcetu papira napisao da mi se javi na taj i taj broj telefona ako ima bilo kakvih problema u vezi parkinga. I od tada mir, digne ostalima, ali moje ne dira
Da ironija bude veca, u pitanju je stariji covek...
A veceras sam prvi put u zivotu dobio kaznu za parkiranje, posto nisam platio parking misleci da se posle 19h ne placa. Placa se do 20h, a kazna mi je napisana u 19 casova, 59 minuta i 35 sekundi, bukvalno je zurio da stigne da me kazni. Sta reci

A veceras sam prvi put u zivotu dobio kaznu za parkiranje, posto nisam platio parking misleci da se posle 19h ne placa. Placa se do 20h, a kazna mi je napisana u 19 casova, 59 minuta i 35 sekundi, bukvalno je zurio da stigne da me kazni. Sta reci

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Ja mislim do 21 da se placa
U Zrenjaninu se placa do 20 casova, pogledao sam posle na tabli
NS i BG su do 21h 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Da policajci znaju često da budu bahati, ali i da se parkiraju poput bandere, potvrdila je istraga koju su u MUP-u sproveli povodom neodgovornog parkiranja njihovih službenika nasred staze za slepe u Ulici vojvode Stepe. Nakon teksta na sajtu "Blica", dvojica policajaca biće kažnjena jer su bez ikakvog razloga ostavili tu službeni automobil koji je preprečio put slabovidim i slepim pešacima.

Ustanovljeno je da se radi o vozilu Policijske stanice Voždovac i da nije postojao opravdani razlog da ga policijski službenici parkiraju na stazi za slepe. Protiv dvojice policajaca biće pokrenut disciplinski postupak.

Ustanovljeno je da se radi o vozilu Policijske stanice Voždovac i da nije postojao opravdani razlog da ga policijski službenici parkiraju na stazi za slepe. Protiv dvojice policajaca biće pokrenut disciplinski postupak.

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Mislim da sam vec postavljao slicnu sliku koja se meni desila, ali evo opet cu posto je slicnog karaktera.