Imam punjac u kolima, u ordinaciji i kuci, tako da baterija bas dugo traje
Mobilne telekomunikacije
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Mobilne telekomunikacije
To je neizvodljivo
Zbog poslova moram stalno biti uz telefon.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I ja punim svoj Galaxy Ace na tri mesta - kući na regularni punjač, u automobilu na auto-punjač (kupio neki "domaći", baš dobar), a u firmi preko USB kablića. I super, nikad još nisam ostao prazne baterije i telefona. Što se tiče "srkanja" baterije na wirelessu - da, tačno je, a tome pripomaže i što ekran radi celo vreme. Meni nekad posrče celu bateriju za 3-4 sata non-stop surfovanja, pa i kraće. A kada se ne kačim na Net i uz malo razgovora potraje i preko dva dana... 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
- Prikačeni fajlovi
-
- untitled.JPG (20.73 KiB) Pogledano 1897 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Danas sam bio u nekom selu iza avale i pojavilo mi se neko slovo R kod skale za signal. Jel je to R kao roming ili sta? U podesavanjima mi nije bilo ukljuceno da koristi roming.
Evo screen capture:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Evo screen capture:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni su na telefonima mreze "prikucane", tj na rucnom je biranju mreza i nema da mrda.
Kada odem preko, rucno nadjem mrezu koja mi odgovara i to je to.
Razlog? Pa, cesto u pogranicnim podrucjima bez potrebe odem u roming...
E sad, posebno je pitanje rominga na Avali
Kada odem preko, rucno nadjem mrezu koja mi odgovara i to je to.
Razlog? Pa, cesto u pogranicnim podrucjima bez potrebe odem u roming...
E sad, posebno je pitanje rominga na Avali
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Imam isti telefon, dok sam bio u USA baterija mi je znala trajati i do nedelju dana :O Ali sam telefon koristio samo kao sat :-DSaša napisao:I ja punim svoj Galaxy Ace na tri mesta - kući na regularni punjač, u automobilu na auto-punjač (kupio neki "domaći", baš dobar), a u firmi preko USB kablića. I super, nikad još nisam ostao prazne baterije i telefona. Što se tiče "srkanja" baterije na wirelessu - da, tačno je, a tome pripomaže i što ekran radi celo vreme. Meni nekad posrče celu bateriju za 3-4 sata non-stop surfovanja, pa i kraće. A kada se ne kačim na Net i uz malo razgovora potraje i preko dva dana...
Sent from my elektricna ringla
Sav taj roming.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, roming odvaljuje.
Cak i CG dok ne pocnu sa letnjim promocijama u svojim mrezama (MTS i Telenor).
Kada se zateknem u CG, tokom sezone, koristim svoju MTS karticu i to prodje relativno bezbolno. Sada u maju sam kupio njihovu Telenor karticu, jer je bilo isplatljivije (kao i pri odlasku u bilo koju drugu zemlju).
Najbitnije je ugasiti net u romingu.
Cak i CG dok ne pocnu sa letnjim promocijama u svojim mrezama (MTS i Telenor).
Kada se zateknem u CG, tokom sezone, koristim svoju MTS karticu i to prodje relativno bezbolno. Sada u maju sam kupio njihovu Telenor karticu, jer je bilo isplatljivije (kao i pri odlasku u bilo koju drugu zemlju).
Najbitnije je ugasiti net u romingu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da, interesantno da se u romingu GPRS naplacuje u po zapocetim paketima od 100KB.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Roaming na području Srbije se uključuje kod VIP-a, ako izgubi matični signal, a hvata MTS onda koristi njihovu mrežu. Meni se to dešavalo više puta na nekim mestima.
Posetite www.garaza.rs !
Ja sam na VIP-u i poslednjih 20 tak dana mi se par puta iz cista mira pojavilo R,i to u sred Indjije! 
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koja glupost, strasno.
Proverio sam danas racun, nemam nikakvih dodatnih troskova da platim, tako da je sve u redu sto se tice racuna a za to vreme dok sam bio u "romingu" sam poslao par poruka i to je to.
Proverio sam danas racun, nemam nikakvih dodatnih troskova da platim, tako da je sve u redu sto se tice racuna a za to vreme dok sam bio u "romingu" sam poslao par poruka i to je to.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mislim da se ništa ne naplaćuje dodatno. Ako se ne sećate, VIP kad je došao u Srbiju je prvo rentirao MTS mrežu jer nije imao svoju. Tek par godina kasnije su napravili svoju mrežu, a i dalje koriste MTS u ovakvim slučajevima, što i nije loše.
Posetite www.garaza.rs !
uh secam se i to davno pre 4-5 godina... 
mada zeznuto je jer ne mozes da dokazes da ti mozda telefon nije bio van drzave, i naplate ti kasnije uz racun. brinem se zbog toga jer sam i sam u vipu, pa da me ne sibne. zato je predostroznost samo MANUAL selekcija mreze i miran si.
mada zeznuto je jer ne mozes da dokazes da ti mozda telefon nije bio van drzave, i naplate ti kasnije uz racun. brinem se zbog toga jer sam i sam u vipu, pa da me ne sibne. zato je predostroznost samo MANUAL selekcija mreze i miran si.
Prodje 6 meseci u VIPu, proputovao sa Srbiju uzduz i popreko, nikad nisam imao problema sa racunom... A, prilicno koristim telefon...