Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
MOguce da je taj paralelni put napravljen zbog lakseg pristupa objektima koji se planiraju na tim lokacijama. Iskljucenje/ukljucenje prema SU sa Bulevara Evrope treba da bude zavrseno do sledece godine, bio je problem sa tenderom za most preko kanala DTD.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Prodiskutovali smo iskljucenje za NS kad se ide od BG, ali to je jos super naspram iskljucenja od Subotice...
Najpre postoji putokaz za izlaz NS koji vas usmerava u ogradu jer je prvi silazak ukinut. Zatim stizemo do sledeceg, komplikovan putokaz sa nekim viljuskama, NS/Temerin... i onda gledas, gledas, poslagani oni privremeni stubovi, prljavi truli, to nije to, to nije to, to nije to, e ebi ga eno falila dva stubica taj povecan razmak je bio izlaz...!!!
I onda 17km dalje je prvi sledeci izlaz kod Kovilja...
Kad sam dosao kuci saznam da su svi moji tokom zadnjih meseci promasili taj izlaz bar po jednom...
Po pravilima voznje, usporavanje na autoputu zbog silaska sa istog se vrsi tek nakon sto se predje u traku za odvajanje. Ta ta traka ovde ne postoji, a izlaz je vise kao rupa u ogradi, na sred autoputa usporis na 50 trazeci izlaz i opet ga promasis.... neverovatno i jako opasno.
Ja stvarno ne znam koliki idioti trba da budu ti majstori/sefovi gradislista/arhitekte da onakvu budalastinu ostave makar 5 minuta na putu. Vrhunska neodgovornost.
Danas kod Pazove ulazak na autoput nema table koji je smer (zapravo nema nista a ne samo smer) pa ti pogadjaj da li ces se ukljuciti za NS ili BG, sanse su 50%, nije lose...
Najpre postoji putokaz za izlaz NS koji vas usmerava u ogradu jer je prvi silazak ukinut. Zatim stizemo do sledeceg, komplikovan putokaz sa nekim viljuskama, NS/Temerin... i onda gledas, gledas, poslagani oni privremeni stubovi, prljavi truli, to nije to, to nije to, to nije to, e ebi ga eno falila dva stubica taj povecan razmak je bio izlaz...!!!
I onda 17km dalje je prvi sledeci izlaz kod Kovilja...
Kad sam dosao kuci saznam da su svi moji tokom zadnjih meseci promasili taj izlaz bar po jednom...
Po pravilima voznje, usporavanje na autoputu zbog silaska sa istog se vrsi tek nakon sto se predje u traku za odvajanje. Ta ta traka ovde ne postoji, a izlaz je vise kao rupa u ogradi, na sred autoputa usporis na 50 trazeci izlaz i opet ga promasis.... neverovatno i jako opasno.
Ja stvarno ne znam koliki idioti trba da budu ti majstori/sefovi gradislista/arhitekte da onakvu budalastinu ostave makar 5 minuta na putu. Vrhunska neodgovornost.
Danas kod Pazove ulazak na autoput nema table koji je smer (zapravo nema nista a ne samo smer) pa ti pogadjaj da li ces se ukljuciti za NS ili BG, sanse su 50%, nije lose...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I ja sam prvi put omašio to isključenje za NS a St. Pazova je tek kriminalna, počevši od večite privremene deonice gde na jednom delu ne mogu da se mimoiđu automobil i kombi do činjenice da tog znaka nema godinama eeej, uključenje za međunarodni autoput totalno neobeleženo
+1 i ja sam jednom omasio pa do kovilja. I tako stoji godinu dana. Kreteni je blaga rech
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa ovo je vrhunski. Čudi me da iko pogodi skretanje.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pritom nema obavestenja ni putokaza da je tu novi sad
Ovde Lakijev kamio ne može da prođe sve i da pogodi isključenje.
Šalu na stranu, frapiran sam.

Šalu na stranu, frapiran sam.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Neretko kamikaze izvode polukružnoswemir napisao:Pritom nema obavestenja ni putokaza da je tu novi sad
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Dabome, iskljucenje se nalazi pre nekadasnje MB pivare. Na neku srecu nisam masio to iskljucenje, ali cesto ljudi tu omase i opletu rikverc ili se cak okrecu polukruzno.methane.master napisao:Gde je ovo? Smer ka BG?
Sent using Tapatalk

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eeee tu sam negde onda verovatno i ja radio polukružno, kada pre dve godine nisam potrefio ono isključenje za NS (iz pravca BG) 1750 km ranije.nuk napisao: Neretko kamikaze izvode polukružno

Širim haos!
I jedna ilustracija za tebe.methane.master napisao:Eeee tu sam negde onda verovatno i ja radio polukružno, kada pre dve godine nisam potrefio ono isključenje za NS (iz pravca BG) 1750 km ranije.

Slažem se da je debilno rešenje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...