Kojim putem putovati?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Kojim putem putovati?
Mali offtopic. Šetam se letos sa klincima po Klemegdanu. Sve cakum pakum. Kad oko jedne kante sve razbacano. "Koji seljaci, bacaju sve pored", pomislim. Kad ono - vrana kopa, vadi papir iz kante i kupusa ga pored.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Meni je van centra bilo prilicno prljavo i zapusteno. Pogotovo na ulazu u grad po njivama pored puta izbacuju djubre i šut.
Centar je ogroman kao i pesacka zona i ima istorijsku pricu ali bas dosta fasada se raspada (mira adanja je u videu rekla da je obnovljeno 14.000 fasada, jbt ja nisam video 14 da su nove) plus da nema srba turista bilo bi prazno. Bila je subota i suncan dan. Mogu da zamislim kad je hladno, zima.
Nisam primetio ni dobar izbor restorana, kafica. Uglavnom neki prazni lokali.
Nekako sam stekao utisak u toj poseti da grad nema dušu.
Cene mi deluju veoma korektne.
Vredi otici zbog blizine jednom u zivotu ali meni je dosta lepsi segedin.
Uskoro cu ici u banja luku pa cu uporediti i sa tim gradom. I pečuj mi je u planu na prolece. Pa cemo videti.
Centar je ogroman kao i pesacka zona i ima istorijsku pricu ali bas dosta fasada se raspada (mira adanja je u videu rekla da je obnovljeno 14.000 fasada, jbt ja nisam video 14 da su nove) plus da nema srba turista bilo bi prazno. Bila je subota i suncan dan. Mogu da zamislim kad je hladno, zima.
Nisam primetio ni dobar izbor restorana, kafica. Uglavnom neki prazni lokali.
Nekako sam stekao utisak u toj poseti da grad nema dušu.
Cene mi deluju veoma korektne.
Vredi otici zbog blizine jednom u zivotu ali meni je dosta lepsi segedin.
Uskoro cu ici u banja luku pa cu uporediti i sa tim gradom. I pečuj mi je u planu na prolece. Pa cemo videti.
- grujicd
Meni su se najviše svideli parkovi, a pogotovo park za decu jugoistočno od centra, uz reku. Taj je prepun raznih sprava i zanimacija i ne znam ni za jedan park kod nas koji je na tom nivou. Pazi kad sam prvi put bio bez dece (san svakog roditelja) i pomislio, "uh, što ih nisam poveo" 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mislis na park pored rumunske crkve uz begej? Tamo gde su biste znamenitih ličnosti.
Sad je bio opasan nekim barikadama, unutra sve razrovano i nije se moglo uci. Ocigledno nesto renoviraju ali nisam video ni jednog radnika unutar parka.
Sad je bio opasan nekim barikadama, unutra sve razrovano i nije se moglo uci. Ocigledno nesto renoviraju ali nisam video ni jednog radnika unutar parka.
- grujicd
Ne taj, nego kad produžiš duž reke 500-600m istočno, to je sve niz parkova a na kraju je taj za decu. Mislim, nisi ti ništa propustio, sem ako nisi pozajmio koje dete za taj izlet
, pišem zbog drugih.

Ima i toga...grujicd napisao:Mali offtopic. Šetam se letos sa klincima po Klemegdanu. Sve cakum pakum. Kad oko jedne kante sve razbacano. "Koji seljaci, bacaju sve pored", pomislim. Kad ono - vrana kopa, vadi papir iz kante i kupusa ga pored.
Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
Sutra idem poslom za Negotin, kuda je najbolje ici? Isao sam pre 3-4 godine autoputem preko Bg-a pa sam se iskljucio kod Paracina, i onda dalje magistralom za Zajecar pa Negotin. Vidim na gugl mapi da je vremenski isto kao da idem 60km kracim putem - vise magistrae), tako da mi autoput vise odgovara, samo ne znam jel u ovom regionu ima nekih novih deonica/autoputeva?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Beograd - Sarajevo. Kuda je najbolje inače, a kuda u januaru?
TT
TT
Beograd- Bijeljina - Tuzla - Sarajevo
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Do Loznice pa na Sepak I preko Romanije. Nekada idem I do Bjeljine pa obilaznicom pa se odozgo ukljucim opet kod prelaza Sepak. Teoretski mozes I preko Visegrada ako si u fazonu da svracas usput na neke lokalitete (Drvengrad, Andricgrad, Kremna itd.) samo je dalje. Put je vrlo dobar u sve tri varijante.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Hvala momci. Jednom sam bio u Sarajevu, tj.prošao kroz isto autoputem, ali sam tada išao iz Doboja (u koji sam ranije stigao preko Hrvatske) ka Trebinju, a ne iz BGa. Pre svega me je zanimalo kakav je put, pogotovo ako uključimo zimu u sve to. Kilometraža mi nije bitna.
TT
TT
-
- Banned
Nisam isao preko Tuzle nikada, ali ova varijanta sto sam ti spomenuo, preko Romanije, moze da bude prilicno zajebana zimi, ozbiljna je to planina, padne lagano pola metra snega, maglustina... Ni preko Visegrada nije mnogo bolje jer od Foce moras da prodjes Rogoj, to je jedan prevoj pred Sarajevo...
Rečeno je da ce putovati u janauru pa zato sam mu i predložio onaj pravac preko Tuzle. Nema potrebe da se kliže po Romaniji.
-
- Banned
Kakav je to put, ima lI delimicno auto puta ? Ja ipak ne bih preko Federacije, ne volim.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
I mene zanima ova tema. U petak idem u Mostar.
To je ova putanja koju member pominje?

To je ova putanja koju member pominje?