Grčka
Re: Grčka
Ne bih se ja previse brinuo zbog toga.
Ja sam bio na Krfu koji se skoro lepi na Albaniju pa nisam video da je to nesto lose.
Cak su i nudili izlete do Albanije gliserom ali mene je mrzelo da idem.
Sto se tice Parge ne znam puno ali kontam da ti je bolje da odes do Krfa kad si vec tamo.
Ja sam bio na Krfu koji se skoro lepi na Albaniju pa nisam video da je to nesto lose.
Cak su i nudili izlete do Albanije gliserom ali mene je mrzelo da idem.
Sto se tice Parge ne znam puno ali kontam da ti je bolje da odes do Krfa kad si vec tamo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ni ja kada sam bio na Krfu 2009. nisam ništa čudno primetio pa zato i pitam, otkud znam 
Bio sam na Krfu, sve u svemu na istočnu stran une vredi ići jer je baš bez veze, a za zapadnu trenutno nemam vremena
tako da se nametnula Parga kao nešto između, gleda na zapad i u tom smislu je lepša, a nije skupa, bar za smeštaj i prevoz, za ono što ja gledam. Samo mesto je jako interesantno i bez da se obilazi okolo, ima tvrđava od nekog Turčina iz srednjeg veka, ima manastira, 3 lepe plaže u dometu hoda, i sam scenery je zanimljiv.

Bio sam na Krfu, sve u svemu na istočnu stran une vredi ići jer je baš bez veze, a za zapadnu trenutno nemam vremena

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
ne treba se opterecivatin gde imasiptara a gde ne jer ih svuda ima ! cak i na zakintosu (koje vazi za urbano ostrvo) skoro 50% stanovnistva su siptari. situacija na manjim osrtvima u egeju (koja su jos dalje od albanije) je jos gora - procenat je i iznad 50% jer su se grci iselili u atinu i vece gradove , zaposlil siptare da rade na ostrvma gde jos uvek posluju... interesantno je napomenuti da se i siptari zimedju sebe dele - na albance/siptare i kosovare.... kosovare pravi siptari ne vole.