Nisam bio toliko mali da se ne sećam svog neposrednog okruženja, i sećam se vrlo dobro, odlično znam i svestan sam ko su i šta su.samo polako napisao:Uroš S. napisao:Sreća pa ćemo sad od muslimanske braće(koji su pri tom finansirali borce protiv kojih su se naša deca (koje je u rat slala današnja vlast na čelu sa predsednikom i premijerom) borili pre samo 20 godina) i rusa da se kreditiramo.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Uroše bio si klinac u to vreme tako da se batali te priče šta su njih dvojica radili.
MMF sam napomenuo kao nekoga ko trenutno pritiska državni vrh da vraća podignute kredite i ako malo ispratiš moći ćeš da čuješ da je to naplata poreza i prodaja javnih dobara.
Iskreno ne znam kako i šta će Rusi i Arapi da traže ali nama generalno nije dobro, zbog načina na koji smo živeli i načina na koji smo vodili državu a kako stvari stoje teško da će bilo ko u budućnosti nešto moći da promeni.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I sećaš se šta je Vučić radio?
Daj bre Uroše ne preteruj.
Daj bre Uroše ne preteruj.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mozda se ne seca direktno, ali dovoljno je pametan da izgugla, sve ima na netu.
Ja se, sa druge strane, sasvim lepo secam sta je Vucic radio, pa i onoga cega nema na netu.
Ja se, sa druge strane, sasvim lepo secam sta je Vucic radio, pa i onoga cega nema na netu.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Evo sećam se ja 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Koliko je tebi dobro, vrh.
Naučili su me da čitam, i postavljam pitanja sebi i drugima, i tražim odgovore na njih, ne moram da budem natprosečno inteligentan. Bar danas, kad, ko što neko reče, 100% auditorijuma ne dobija aposlutno sve informacije sa jednog TV programa.
Sećam se neposrednih efekata na moje okruženje, a danas sam dovoljno zreo da razumem ko je i kako proizvodio te efekte. I da, to su bili premijer i predsednik, pored ostalih naravno.
Naučili su me da čitam, i postavljam pitanja sebi i drugima, i tražim odgovore na njih, ne moram da budem natprosečno inteligentan. Bar danas, kad, ko što neko reče, 100% auditorijuma ne dobija aposlutno sve informacije sa jednog TV programa.
Sećam se neposrednih efekata na moje okruženje, a danas sam dovoljno zreo da razumem ko je i kako proizvodio te efekte. I da, to su bili premijer i predsednik, pored ostalih naravno.
Za bruto - neto ću da ti dam presudu da čitaj, a objasni mi đe je logika da ti osnovica ode sa 0,85 na 1,2 što je tih famoznih 41,xy%, a da ti dažbine odu duplo?Rakhil napisao:Pausalcima se i mora pisati bruto plata, porez i doprinosi se racunaju na bruto a ne na neto. To sto su pausalci kao pojava specificni za nase podneblje i nema ih u takvom obliku nigde drugde je druga prica. Ja na resenju imam bruto osnovicu po proseku na opstini i korektivnim faktorima, pa iz toga izvucen neto. Resenje za ovu godinu jos nisam dobio, ali ocekujem bar duplo zbog promene racunanja za sifru delatnosti (upadam u grupu "120% proseka na opstini")
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Za presudu ne znam, ali je pitanje na sta se ona tacno odnosi. Ja samo znam da se pausalci tretiraju kao pravna lica kad je obracun doprinosa u pitanju, te stoga iskazuju bruto u resenjima.
Ovo za osnovicu - meni nije logicno da sam ikad bio na 0.85. Nisu mi logicni ni pausalci kao pojava. Ja bih da vodim dvojno knjigovodstvo na propisan nacin, samo da ti propisi i njihova primena imaju mozga.
Slazemo se ti i ja oko sustine, samo bih ja iz korena menjao stanje i izvrnuo sve naopacke pa iz pocetka, a ti bi da intervencionises
Ovo za osnovicu - meni nije logicno da sam ikad bio na 0.85. Nisu mi logicni ni pausalci kao pojava. Ja bih da vodim dvojno knjigovodstvo na propisan nacin, samo da ti propisi i njihova primena imaju mozga.
Slazemo se ti i ja oko sustine, samo bih ja iz korena menjao stanje i izvrnuo sve naopacke pa iz pocetka, a ti bi da intervencionises

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A koliko je to meni dobro?Uroš S. napisao:Koliko je tebi dobro, vrh.
Malo mi je čudno da si lik iz serije otvorena vrata i da si u osnovnoj školi pratio šta se dešava u politici.
Ako već postavljaš pitanja trebalo bi da znaš zašto je ovaj pobedio i zašto je potpuna vlast u Srbiji!
Ostalima neću odgovoriti, imaju Gugl.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Da li si ti svestan koliko klinaca je u višim razredima osnovne svakodnevno pratilo politiku tih nesrećnih 90-tih?samo polako napisao:Malo mi je čudno da si lik iz serije otvorena vrata i da si u osnovnoj školi pratio šta se dešava u politici.
Pa tada sam pratio više nego danas.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
po kom osnovu - kolega kod drugog inspektora, ono, vrata do vrata, ista opština, povećanje 1-2000 din ?!Heinz napisao:Dži, uzmi pa lepo štrajkuj kao advokati, pa posle malo cenkanja možda smanje na 40% povećanje poreza.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Različite godine staža?
Kod nas je upravo to napravilo najveće razlike. Uputstvom o sprovođenju uredbe, koje je sve samo ne pravni akt su napravili kategorije i time napravili jako velike razlike.
Kod nas je upravo to napravilo najveće razlike. Uputstvom o sprovođenju uredbe, koje je sve samo ne pravni akt su napravili kategorije i time napravili jako velike razlike.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ima vojvoda tonu VHS materijala sa ratnohuskackih ekskurzija po krajinama. Bice i toga na netu, nadam se.Rakhil napisao:Mozda se ne seca direktno, ali dovoljno je pametan da izgugla, sve ima na netu.
Sent from my HTC One V
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ma bre sve isto, agencije otvorene u mesec... čak su i prometi skoro isti, pristojno ispod granice paušala..paja napisao:Različite godine staža?

Boringly average, but also perfect for school run mums
Bem li ga onda. Uporedi rešenja.
Pisao sam ovde kako su hteli da mi naplate taksu za isticanje firme 1000 eur godisnje iako najavise prosle godine da se ukida. Sto je najgore konsultujem se sa advokatom koji mi kaze da tako treba i da bih se dzabe zalio. Proucim ja lepo taj propis i sam ulozim zalbu i prihvate mi da uopste ne moram da placam. Tako da dobro proverite ta resenja...