Samo fali da počne i da ih ubija ... a ni to nije daleko - bar po onome što sam najavljuje.
Biće kao ona "naša": ajde da mu pošteno sudimo pa da ga streljamo (da neko pogrešno ne shvati, mislim na to kako će on pošteno da sudi svojim protivnicima pa će onda da ih strelja ili obesi).
Ovo nije nista novo u Turkisu vec je novinarima samo doslo kao kec na deset da udare po Erdoanu.
Vec godinama u THY postoji sluzba koja prati naloge njihovih radnika na FB, Tviteru, ili sl.
Za komentar u kome postoji najmanji prizvuk politicke konotacije - dobija se otkaz.
Zbog toga, svako ko zeli da udje u THY ili da sacuva posao, mora da ugasi nalog.
Znali su "zasto-zato" da ociste desetine stjuarta i stjuardesa u jednom danu, nevezano za poslednje dogadjaje.
Inace, situacija u Turskoj nije bas takva kakvom se predstavlja, vec sasvim drugacija, a i djavo nije tako crn kako je mogao biti, ali ako hocete mogu u nekoj drugoj temi da objasnim situaciju.
According to reports, the Emirates Airlines Boeing 777-300 which took off from Thiruvananthapuram was on final approach to Dubai’s runway but attempted to go around from low height.
“The aircraft, however, did not climb, but after retracting the gear touched down on the runway and burst into flames… The aircraft burned down completely.
Obilicevo, bili deo TRAYAL korporacije, 10 fabrickih pogona, 2000 zaposlenih... Poceli da rade 1963. godine avio gume, nisu nam se dopali dogadjaji u komsiluku oktobra/novembra 1956. i "gazde" zavrnu slavinu. Nadzvucna avijacija prizemljena.
Čekaj - kako nema?
Eno je ispod nosa, na trbuhu balona (vidi sam kraj snimka), baš kao i kod svih ostalih dirižabla.
Verovatno nije ni mala, sigurno ima mesta za 10-tak ljudi.
Evo ovde se vidi lepo taj prednji deo tj. trbuh letelice:
https://m.youtube.com/watch?v=2D5A4XWaS-4