Youtube
Re: Youtube
Meni je trenutno najbolji onaj kanal Buduci Klasici, bas mi je super onaj Borko da gledam kako sredjuju masine, a ovaj momak Aleksic moto, je isto simpatican, ali nisam bas redovan, ponekad bacim pogled na njegove klipove.... Ostali sa scene kako, ko svakako ima zanimljivih stvari da se pogleda....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Bolje ne.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Svi smo protiv litijuma, i znamo šta to sve za naš znači, ali baš mi se ne sviđa taj njihov nacionalistički pristup.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Misliš ni reč protiv glavnog?
- Gazu
Upravo to!
EDIT: Al takođe mi se ne sviđa i nacionalistički ton. Mada on samo kamuflira odgovornost vrhovnog.
EDIT: Al takođe mi se ne sviđa i nacionalistički ton. Mada on samo kamuflira odgovornost vrhovnog.
Pesma mi je apsolutno slaba(ne secam se kad su izdali poslednji put nesto da je u njihovom starom stilu), kao smuckana po porudzbini, ali kakav nacionalizam u pitanju? Dosao Solc, hoce Drinu, zasto ne istaci da su njegovi preci vec napadali tu.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Imaju 4-5 dobrih pesama na poslednjem albumu, ali od 1999. repuju na isti kalup, smorili su. Ova im je posebno glupava.
- Gazu
Zato što ovo danas nema veze sa Prvim svetskim radom, a od Prvog i Drugog svetskog rata prošlo je već 80 godina, zašto to treba da je bitno. Kao da je za ovo danas kriv tako neki Nemac, pa da mi sad treba Nemca da oteramo... Ne treba mi sa Nemcima da ovo rešavamo, već sa ovim našim ugursuzom.
Sve u svemu, ne sviđa mi se.
Sve u svemu, ne sviđa mi se.
Poenta je okupacija, zasto treba da se sramimo da nacija koja je prilikom svakog rata koji se desavao ovde, bila protiv Srbije, ali apsolutno svaki, odgovorna za milione stradalih Srba (ili stanovnika Srbije) sad hoce da ekoloski rudari po Srbiji. Ako tako postavis, mozda gurnes na drugu stranu i ljude koji nisu jos odlucili, koji misle, ma Nemac je to, znaju oni sta rade, bice po standardima.
Treba da se resava sa obe strane, jer Rio Tinto, Nemci, Amerikanci, Kinezi, nece nestati ako Vucic ode, samo ce promeniti kontakt, ali potreba za litijumom nece nestati.
Treba da se resava sa obe strane, jer Rio Tinto, Nemci, Amerikanci, Kinezi, nece nestati ako Vucic ode, samo ce promeniti kontakt, ali potreba za litijumom nece nestati.
- Gazu
Pa dobro "upakuj stvari onako kako će to da prihvate nacionalisti"... Ako hoćeš da kažeš da nam je narod needukovan, i da moraš da im poturaš glupe argumente da bi ih pokrenuo, to se slažem. To se baš kod litijuma i vidi.
Imali smo mi ovde više štete nego koristi od nacionalizma. Zato ne volim ni kad se koristi ni u dobre svrhe.
Imali smo mi ovde više štete nego koristi od nacionalizma. Zato ne volim ni kad se koristi ni u dobre svrhe.