Grčka
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Grčka
Mislim da si preterao sa tim "krs". ima i grcka i ima i istra svojih prednosti i mana. Istra ima prelepe lepe istrorijske gradice, ima se sta videti, grcka moze da sanja o takvoj arhitekturi, trgovima, setalistima, blizina srbiji, putevi, itd.. Svakako prednost grcke je toplo more, odlicne pescane plaze, netaknuta priroda, ali reci da je istra krs, e jbg. 

- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Sve sam pročitao još odavnoOgi napisao:Odlazak na tu stranu je prava avantura. Procitaj putopis na putovanja.info od korisnice koja se potpisuje sa PUTNICA. Potpuno je neverovatno.

Kao što sam napisao idemo sami, volimo da se vozimo, istražujemo, razgledamo. Baš zbog takve prirode i okruženja nam se i ide.
Jedna stvar me samo interesuje, o tome pišu trenutno i na putovanja.info.
Kakva je situacija sa zalaskom sunca na istočnoj strani u septembru? Da li suviše rano zađe sunce?
- mix024
Idem u Agios Ioannis, smeštaj odmah do obale.
Jedino nemam predstavu kada tamo zalazi sunce u septembru.
Ako je sunce barem do oko 17:30 onda OK, pošto ionako planiramo obilazak sela i restorana.
Ako zalazi ranije, onda je već malo bezveze.
Ako je sunce barem do oko 17:30 onda OK, pošto ionako planiramo obilazak sela i restorana.
U julu nismo imali problema, toliko upeče da jedva čekaš da odeš u selo ili da zađe sunce. Nije baš da je Ag. Ioannis u klancu.
U septembru i na zapadnoj strani sunce zađe rano, kratak je dan u GR zbog +1h. Izlazak sunca nam je veći problem pravio, upeče u 6h direkt u sobu.
Affisos je ok za decu za brčkanje, ali boja mora i čistoća nema veze sa onom na istoku.
U septembru i na zapadnoj strani sunce zađe rano, kratak je dan u GR zbog +1h. Izlazak sunca nam je veći problem pravio, upeče u 6h direkt u sobu.
Affisos je ok za decu za brčkanje, ali boja mora i čistoća nema veze sa onom na istoku.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Od Keramotija do ulaska u Skopje nije pala temperatura ispod 39.
Bar nije bilo guzve, na Evzoniju 20ak minuta zadrzavanja.
Bar nije bilo guzve, na Evzoniju 20ak minuta zadrzavanja.

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
pola 6, otprilike. s tim da ostaje svetlo do sumraka koji je skoro 2 sata kasnije. prosto sunce zadje iza brda.mix024 napisao:Idem u Agios Ioannis, smeštaj odmah do obale.
to je bezveze na pilionu. ne znam da li su nesto uradili sa putem od volosa do istocne obale ali i to nije bilo za pohvalu.
- mix024
Hvala na odgovoru, to me zanimalo. Ako je tako u septembru, sasvim nam odgovara.
Što se puteva tiče tu se ne brinem previše.
Dok sam vozio Leon-a mnogo više sam razmišljao o putevima, a Caddy je već mnogo pogodniji i za lošije puteve, pa manje brinem.
Što se puteva tiče tu se ne brinem previše.
Dok sam vozio Leon-a mnogo više sam razmišljao o putevima, a Caddy je već mnogo pogodniji i za lošije puteve, pa manje brinem.