Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Gezo, de nadje ovo da kacis?
Da skinem pre neko što nam skinu forum? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
Ma lik je debilcina i sve sto radi, radi amaterski i radi samopromocije, samo odmazuci svima cije interse navodno zastupa. Sad ce neko da pogleda prva dva minuta i da napise nesto, pa ce neko da replicira, pa ce neko treci reci nesto sto se moze protumaciti kao poziv na krivicno delo i ode pola foruma u zatvor.
A sve to samo zato sto ti neodgovorno sherujes, ccccc....
A sve to samo zato sto ti neodgovorno sherujes, ccccc....
Lična promocija Malagurskog na stranu.
Dobar deo tih stranih invesitora je dobio više nego dobre podsticaje za zapošljvanje radnika, a kad treba da se plate ti radnici svi ćute. Nije to slučaj samo kod Yure, to se dešava u celoj Srbiji, samo što se malo o tome govori.
Svi znaju kako su se nove gazde NIS-a oslobodile radnika, a nigde u medijima se to ne spominje.
Dobar deo tih stranih invesitora je dobio više nego dobre podsticaje za zapošljvanje radnika, a kad treba da se plate ti radnici svi ćute. Nije to slučaj samo kod Yure, to se dešava u celoj Srbiji, samo što se malo o tome govori.
Svi znaju kako su se nove gazde NIS-a oslobodile radnika, a nigde u medijima se to ne spominje.

- Rakhil
Sve se slazem, uz malu opasku:
Kad imas dobre uslove za poslovanje, cvetaju i domace i strane investicije. Kad imas lose uslove, moras da dajes podsticaje koje niko ne daje, fakticki da kupujes svako radno mesto. Onda zavrsis sa investitorima sa kakvima zavrsis, a druge zemlje dobiju prave investicije.
Za NIS ne znam sta bih ti rekao, sem da je za mene otpustanje viska radnika najmanji problem u vezi te privatizacije.
Kad imas dobre uslove za poslovanje, cvetaju i domace i strane investicije. Kad imas lose uslove, moras da dajes podsticaje koje niko ne daje, fakticki da kupujes svako radno mesto. Onda zavrsis sa investitorima sa kakvima zavrsis, a druge zemlje dobiju prave investicije.
Za NIS ne znam sta bih ti rekao, sem da je za mene otpustanje viska radnika najmanji problem u vezi te privatizacije.
Posebno kad se zna kako se zaposljavalo u tim velikim drzavnim sistemima.
Ummm, Danica Drašković opet sedi u upravnom odboru NIS-a...

Bolje da negde sedi nego da opet manita po ulicama. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja baš takve i ne poznajem. što ne mora da znači da ih nema.paja napisao:Da li si ti svestan koliko klinaca je u višim razredima osnovne svakodnevno pratilo politiku tih nesrećnih 90-tih?samo polako napisao:Malo mi je čudno da si lik iz serije otvorena vrata i da si u osnovnoj školi pratio šta se dešava u politici.
Pa tada sam pratio više nego danas.
Ok poštujem stav i mišljenje.
Ako su toliko aktivni i svesni čudno mi da nema aktivnosti na fakultetu, što ne mora da znači da je tačno ako ja ne čujem za njih.
Off topic
Pre par godina na jednom drugom forumu imao sam sličnu raspravu pa me možda to povuklo. Lik je pisao o Dr Zoranu Đinđiću, njegovom liku i delu. većinu sam se složio do dela gde sam primetio da baš i nije upućen. Deo mogu da okačim ovde da vidite o čemu se radilo ako nekoga zanima. Zakačili smo se kada je rekao koje je godište, ja preračunao koliko je godina imao za života pokojnog premijera i konstatova da je jedan od najmlađih političkih aktivista za kojeg znam. Ubrzo mi je stigao ban sa obrazloženjem da sam ubačeni desničar.

Uroše ovo nema veze sa tobom, ja i dalje poštujem tvoj stav i sa pažnjom ću pratiti tvoje pisanje!
[
Ne znam što ih onda Hag nije sklepao?Sloba napisao:Ima vojvoda tonu VHS materijala sa ratnohuskackih ekskurzija po krajinama. Bice i toga na netu, nadam se.
Sent from my HTC One V
Opet će ispasti da ih branim ali da je tako bili bi u Hagu sa svojim dojučerašnjim saborcem.
I jedan i drugi idu u Bosnu i Hrvatsku bez problema, po pozivu tamošnjih vlasti.
Uostalom vidimo kako su završile te ratohuškačke ekskurzije po krajinama sa Šešeljem.
Hag nema pojma šta će sa njim, naravno pustiće ga ako im to bude bilo potrebno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
To što je neko pratio ne znači da ga nije bilo sramota da se angažuje.samo polako napisao:Ako su toliko aktivni i svesni čudno mi da nema aktivnosti na fakultetu, što ne mora da znači da je tačno ako ja ne čujem za njih.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Misliš da su trenutne aktivnosti na fakultetima sramotne?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da, baš tako. Meni je krivo iz sadašnje perspektive što se nisam aktivirao na vreme na faksu, pa sam praktično prećutno dopustio različitim Nešama slinama u sličnima da se pitaju za bilo šta na fakultetu. Oni i takvi su u parlamentu, i različite ženske pušikare za ocenu.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Jbg, valjda nam nesto stavljaju u hranu i vodu, pa onda neko pobegne iz zemlje, a neko ostane ovde da cuti, dok seru po njemu.
Apsolutna vladavina negativne selekcije. Ne znam jel ikad bila ovako izrazajna
Apsolutna vladavina negativne selekcije. Ne znam jel ikad bila ovako izrazajna