Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
To je kretenizam svoje vrste i jasan primer koliko kod nas vladaju neobrazovanost i generalna zatucanost, kada je davanje detetu u razvoju alkohol, "normalno" i smesno.
Ali naravno, to nema veze sa Rotorom, jer nije debil koji je dao klincu slamcicu da klinac pije pivo, vec ga iz zajebancije slikao sto ga privlaci flasa od piva.
Ne mogu da verujem da je ovo uopste preraslo u diskusiju.
Ali naravno, to nema veze sa Rotorom, jer nije debil koji je dao klincu slamcicu da klinac pije pivo, vec ga iz zajebancije slikao sto ga privlaci flasa od piva.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Davati deci da piju alkohol (znaci ne pricam ovako o zahebanciji vec bas da popiju) je dosta ozbiljnije nego sto ljudi shvataju.
Do ne znam koje godine deca nisu u stanju da tretiraju i razlazu alkohol kao odrasli te je alkohol za njih bukvalno toksican.
Do ne znam koje godine deca nisu u stanju da tretiraju i razlazu alkohol kao odrasli te je alkohol za njih bukvalno toksican.
Alkohol je još i dobar šta sve danas klinci trpaju u sebe 

Ne, nije.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Zamisli da vidis (malo starije) dete i da nije bas iznivelisan, a drzi flasicu vode u ruci?
Neka sine, bolje da se napije

Neka sine, bolje da se napije

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moj kum se napio rakije kao mali, cimnuo iz flaše jer je mislio da je voda. Nije mu bilo dobro ceo dan ali nije zbog toga postao alkos. Naprotiv, jedno-dva piva je za njega plafon.
To izlaganje alkoholu jednom i nikad više ne može ništa da napravi. Druga je priča ako klinac iz nekog razloga, npr. da bi bio kul pred društvom krene da cevči nešto na redovnoj osnovi.
To izlaganje alkoholu jednom i nikad više ne može ništa da napravi. Druga je priča ako klinac iz nekog razloga, npr. da bi bio kul pred društvom krene da cevči nešto na redovnoj osnovi.
Meni tako nikad nisu davali ni da liznem alkohol iz zezanja al zato sad 7 piva mogu da stucem lagano 

Nije uopste stvar u zavisnosti, nije to heroin jbt.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
E jeste neki?! Sad ispada da je pivo više štetno od coca - cole 

A meni davali, pa sad nemogu ni dva piva da stucem a da se ne napijemftj napisao:Meni tako nikad nisu davali ni da liznem alkohol iz zezanja al zato sad 7 piva mogu da stucem lagano

+1
I meni kao klincu davali alkohol iz zezanja (tacno se secam kad dedi donesem pivo a on uspe i meni malo u casu...) a kasnije bukvalno nikada nisam bio zainteresovan za alkohol. Cak ni u pubertetu nisam bio ljubitelj i bas retko sam se napijao, sada tek ne pijem (bukvalno se ne secam kad sam popio kap alkohola o pijanstvu da ne govorim...).
Sto se tice ovog slikanja klinaca sa bocom, pa ko to od roditelja nije radio kao i mnoge druge simpaticne scene koje se zabeleze. Ne vidim nista za osudu.
I meni kao klincu davali alkohol iz zezanja (tacno se secam kad dedi donesem pivo a on uspe i meni malo u casu...) a kasnije bukvalno nikada nisam bio zainteresovan za alkohol. Cak ni u pubertetu nisam bio ljubitelj i bas retko sam se napijao, sada tek ne pijem (bukvalno se ne secam kad sam popio kap alkohola o pijanstvu da ne govorim...).
Sto se tice ovog slikanja klinaca sa bocom, pa ko to od roditelja nije radio kao i mnoge druge simpaticne scene koje se zabeleze. Ne vidim nista za osudu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Meni nisu dali alkohol dok sam bilo dete. Ali zato posle...posle sam se odvaljivao od života i od sudbine . Bilo je svega.
Kad bih pisao, krstili bi se levom rukom
Kad bih pisao, krstili bi se levom rukom

+1Xepoj87 napisao: Ali naravno, to nema veze sa Rotorom, jer nije debil koji je dao klincu slamcicu da klinac pije pivo, vec ga iz zajebancije slikao sto ga privlaci flasa od piva.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Fora je samo u javnom objavljivanju takvih slika, koje je kod nas deo folklora, ali vani nije...
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sent from my SM-G903F using Tapatalk