Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Na Bulevaru Patrijaha Pavla polomilo na pola čak i ono mlađe tanje drveće na razdelnom ostrvu između traka...
Malopre prošao kod Airport Garden-a (gradilišta gde su se srušili karanovi). Policija radila uviđaj...
Po prvim komentarima u pitanju je ljudska greška - ostavili su kranove "zakočene", iako nisu smeli to da rade (jer su karanovi dizajnirani da se prilagođavaju vetru i udarima - kada se vrte bukvalno u skladu sa vetrom).
Srećom, nadam se, da nema povređenih i, ne daj Bože, mrtvih.
Ne znam, nije dobro, znalo se unapred dovoljno da se spremaju jaki olujni vetrovi - mogli su (i morali) da izvrše pripreme. Sreća u nesreći je da su ljudi otišli sa gradilišta ranije, zbog najave nevremena
Po prvim komentarima u pitanju je ljudska greška - ostavili su kranove "zakočene", iako nisu smeli to da rade (jer su karanovi dizajnirani da se prilagođavaju vetru i udarima - kada se vrte bukvalno u skladu sa vetrom).
Srećom, nadam se, da nema povređenih i, ne daj Bože, mrtvih.
Ne znam, nije dobro, znalo se unapred dovoljno da se spremaju jaki olujni vetrovi - mogli su (i morali) da izvrše pripreme. Sreća u nesreći je da su ljudi otišli sa gradilišta ranije, zbog najave nevremena
Videlo se sa onih snimaka da su zakočeni.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Tako se vrteo onaj kog sam pomenuo, preko puta studenjaka...dzonic87 napisao:jer su kranovi dizajnirani da se prilagođavaju vetru i udarima - kada se vrte bukvalno u skladu sa vetrom.
- Martin Mystere
Kažu Pančevo kod keja... 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Šuma ka Šaranu u Pezosu masakrirana, koliko čujem. Kej isto dobrano stradao. Baš skenj. Kao da nam inače ne manjka zelenila…
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Upravo sam se malo provozao po mom kraju/kvartu - količina razaranja odnosno uništenog drveća i granja koje leži na sve strane je bukvalno neverovatna. Bojim se da će se to jadno drveće početi i na kraju i sušiti. Mi smo bili prvi na udaru i to se baš vidi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najavljuju u subotu opet neko sranje pa u sledecu sredu
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja prosao mojim krajem, skola Jozef Atila ima srusen deo.
- Martin Mystere
Užas
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bukvalno kako se gde zalomi. U Zemun Polju sinoć kroz ulicu počupalo dosta granja, popadalo ali bez neke veće štete koliko vidim. Sa druge strane u dvorištu duvalo ali ništa više od toga. Auto mi stoji pored drveta, list jedan nije pao na njega. Srećom.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !

Jesi ti ok?
Ja sam sad isao dole da vidim auto, pala je grana pored mene, retrovirozr mi je okrenula, a ostalo nisam video da li ima nekih oštećenja.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk