Na kojoj poziciji? Malo su mi te priče onako,

Osim toga, koliko znam bez nostrifikacije diplome kao inžinjer ne može da radi. Galvni električar naš ne može da bude-ako nema nostrifikovanu diplomu+još neke lokalne kurseve.
Na kojoj poziciji? Malo su mi te priče onako,
Mozda je pdv manji ali je dosta skupo tamo po radnjama, moj utisak je bio da je skuplje od Nemacke. Ali imaju dobre proizvode.Heinz napisao: 11 Okt 2018, 07:50 U IT je još manji PDV na neke vrste hrane, pa su mršavi i srećni, ništa mi nije jasno![]()
Ja sam to isto pricao rodjama koji su tamo rodjeni, ne mogu to oni ljudi ni da zamisle. Mada mislim da bi se smorio covek kad se vrati ovde i vidi kakav je haos. On je navikao na ono tamo, nece verovati kako je ovde dok sam ne vidi.member napisao: 11 Okt 2018, 11:58 Došao drugar iz USA ( Los Angeles ,Kalifornija) zivi tamo nekih 20godina, otišao kao dete posle rata.
Tamo se dobro snašao,njegovi bili sposobni pa se razvili privatni biznis. Žive odlično tamo. Oženjen,ima decu. I sada došao na odmor u Srbiju, i priča kako želi da se vrati za stalno, da mu deca odrastaju ovde.
Ali šta raditi, koji posao započeti, to je baš nezgodna odluka.
Osim toga, ono što je najveći problem, nikako da shvati kako ovde posao funkcioniše. Ja mu pričao kako je pre neki dan inspektor reketirao poznanika, a ovaj moj se krsti i levom i desnom i ne može da veruje.![]()
Nemaju konstantan kvalitet, to je problem posto je fransiza. Kod nas (kod posla i kuce manje) su kvalitet i ukus prva liga. Nisu kao Italijanske pice, i imaju blago sinteticki ukus, ali minimalno... Za rucak idealno... Meni licno poredivo sa vecinom Beogradskih pica...ftj napisao: 11 Okt 2018, 12:08 Jeo sam u dominos u Skoplju i ono je dosta gore cak i od bigpizze a to nije lako postici.