Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Znaci ovaj udar bio gori od prethodnog?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Punto nije nikada poliran?Saša napisao:Jutros moj kraj osvanuo kao ratna zona u kojoj su se borili Transformersi. Nije odneto ni ono granje od prethodne oluje a sada je to još duplirano. Ne vredi ni da vam slikam, ovaj nivo razaranja fotke ne mogu da dočaraju.
Punto je ceo ali sa puno sitnih udubljenja i brdom ogrebotina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my LE2121 using Tapatalk
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Definitivno je bio gori od onog neki dan.
I nama S-Cross u garaži uvek, i ta sigurnost nema cenu.
Na ulici nema mnogo drveća, a ipak je iskidano dosta granja, a kao i kod Saše, ni prethodno nije sklonjeno baš...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
I nama S-Cross u garaži uvek, i ta sigurnost nema cenu.
Na ulici nema mnogo drveća, a ipak je iskidano dosta granja, a kao i kod Saše, ni prethodno nije sklonjeno baš...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Astra >> Lambo
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Baš mi je žao druže ali to je što je.
Novu Sad juče ozbiljno nadrljao. Tako se namestilo. Kao da neko diriguje i gađa veće gradove. No ljudski životi su najbitniji.
Nažalost čujem i da je jedno dete nastradalo.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Novu Sad juče ozbiljno nadrljao. Tako se namestilo. Kao da neko diriguje i gađa veće gradove. No ljudski životi su najbitniji.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
O, jbmu
TapaT
TapaT
Na i ovako devastiran grad samo je jos I ovo falilo.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pokidalo kompletan krov sa prve garaže u nizu i onda je taj materijal bacalo po krovovima ostalih, popucale su stare ploče i upadalo svašta unutra. Ova greda što je na krovu je od te prve garaže

- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
@Saša Tebe baš poterao maler.
Ja sinoć ženomobil uparkirao dublje u dvorište da ga sklonim ako bi se usled nevremena polomilo veliko drvo trešnje,a pored garaže pune svega i svačega Picasso isto osta napolju.Doduše isto pomeren dalje od trešanja i višnje.
B.Jarak promašilo nevreme iako je dobro ljuljalo grane drveća.Plastenik opstao i ostao na mestu i odoleva već punih 21-22 god
pu pu da ga ne ureknem.
Dve mlade jabuke su se nakrivile ali nisu se polomile,a to ću ispraviti i podšprajcati ih.
Mi smo jeftino prošli
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Ja sinoć ženomobil uparkirao dublje u dvorište da ga sklonim ako bi se usled nevremena polomilo veliko drvo trešnje,a pored garaže pune svega i svačega Picasso isto osta napolju.Doduše isto pomeren dalje od trešanja i višnje.
B.Jarak promašilo nevreme iako je dobro ljuljalo grane drveća.Plastenik opstao i ostao na mestu i odoleva već punih 21-22 god

Dve mlade jabuke su se nakrivile ali nisu se polomile,a to ću ispraviti i podšprajcati ih.
Mi smo jeftino prošli

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Au jbt koji pakao. Neverovatno mi je da smo došli do toga da nam vetar odmotava krovove. Sjebali smo ovu planetu načisto.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Al se često namesti da, kad bude oluja u manjem i većem gradu, onda taj manji ni ne pomenu. Ranije jednom ceo Srem najebo i Beograd, a mediji pisali samo o Beogradu.trojanac napisao: Novu Sad juče ozbiljno nadrljao. Tako se namestilo. Kao da neko diriguje i gađa veće gradove. No ljudski životi su najbitniji.
Užas za dete.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Prvi talas je ogulio Srem,sad u ovom drugom talasu je najebao NS. Sad jos Bg i to je to.Stete su ogromne....
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tu i drugar ima garazu. Ja parkirao 200m dijagonalno (onaj parking preko puta geparda kod nis pumpe) i nista.Saša napisao:Pokidalo kompletan krov sa prve garaže u nizu i onda je taj materijal bacalo po krovovima ostalih, popucale su stare ploče i upadalo svašta unutra. Ova greda što je na krovu je od te prve garaže
Prečesto se dešavaju ova sranja. To je najčudnije. A za ove stvari mislim da ce država da isplati sve to samo se mora evidentirati i prijaviti. Tamo negde 2005 ako se sećam kad je isto bilo nevreme došli su i popisali sve što se desilo i isplatili. Bože zdravlja najbitnije je da smo mi živi i zdravi, a svega ostalog će biti.
U Kg je bio samo vetar i gemljavina ovaj put, a ovo ore neki dan je skoro svakom skinulo crepove sa kuća, nekima razvalila i zidove na potrkovljima.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
U Kg je bio samo vetar i gemljavina ovaj put, a ovo ore neki dan je skoro svakom skinulo crepove sa kuća, nekima razvalila i zidove na potrkovljima.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk