Jorgan/ćebe, pa deblja streč folija.shandu90 napisao:Kako sutra da zastitim auto od grada? Cerade su razgrabljene, zvao par radnji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TapaT
Jorgan/ćebe, pa deblja streč folija.shandu90 napisao:Kako sutra da zastitim auto od grada? Cerade su razgrabljene, zvao par radnji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sestru sam ubedio da negde skloni skodicu, jos sad da vidim gde cu moje dve konzerve da liferujem.Geza napisao:Parking u garaži TC.
Pa kad traže nešto debilno od čoveka, što da ljudi ne potežu za "debilnijim rešenjima". Svako ko ima bar dva grama mozga, ne bi želeo da ga šalju na bilo šta što ima ikakve veze sa ratištem, pa makar to bila samo asocijacija. Samo kad vidiš kakve imamo klovnove na vlasti! Ajde da nas dvojica izađemo u grad, ja desetoricu za susednim stolom vređam, da ih nazivam ustašama i šiptarima, a ti da budeš dužan da me braniš od svih njih.Martin Mystere napisao: 24 Jul 2023, 16:23 Meni je taj "prigovor savesti" jedina debilnija stvar od tih vežbi kakve se sada organizuju.
Najgenijalnije i najtačnije objašnjenje srpske politike koje sam ikada video, a razumljivo čak i većini sa pola mozga. Svaka častGazu napisao: 24 Jul 2023, 23:57Pa kad traže nešto debilno od čoveka, što da ljudi ne potežu za "debilnijim rešenjima". Svako ko ima bar dva grama mozga, ne bi želeo da ga šalju na bilo šta što ima ikakve veze sa ratištem, pa makar to bila samo asocijacija. Samo kad vidiš kakve imamo klovnove na vlasti! Ajde da nas dvojica izađemo u grad, ja desetoricu za susednim stolom vređam, da ih nazivam ustašama i šiptarima, a ti da budeš dužan da me braniš od svih njih.Martin Mystere napisao: 24 Jul 2023, 16:23 Meni je taj "prigovor savesti" jedina debilnija stvar od tih vežbi kakve se sada organizuju.
Upravo tako, sam se moraš čuvati. Služenje vojnog roka te neće naučiti tim sitnicama koje su bitne.meidling napisao: 25 Jul 2023, 09:40
Ako neznas da se sam sacuvas niko te na ratistu spasiti nece.Sitnice koje se samo mogu nauciti u praksi i prakticnim radom.
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi