Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Dobro veče

Post od pedja »

shandu90 napisao:Kako sutra da zastitim auto od grada? Cerade su razgrabljene, zvao par radnji.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jorgan/ćebe, pa deblja streč folija.

TapaT

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Geza napisao:Parking u garaži TC.
Sestru sam ubedio da negde skloni skodicu, jos sad da vidim gde cu moje dve konzerve da liferujem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Spens, Promenade, ispod mosta...

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

U BGu su podigli naknade za prekoračenje vremena u TC, tj za noćenje. Negde naplaćuju "kazne".

TapaT

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Dobro veče

Post od ftj »

u galeriji(bgd) mozes kolko oces.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Martin Mystere napisao: 24 Jul 2023, 16:23 Meni je taj "prigovor savesti" jedina debilnija stvar od tih vežbi kakve se sada organizuju.
Pa kad traže nešto debilno od čoveka, što da ljudi ne potežu za "debilnijim rešenjima". Svako ko ima bar dva grama mozga, ne bi želeo da ga šalju na bilo šta što ima ikakve veze sa ratištem, pa makar to bila samo asocijacija. Samo kad vidiš kakve imamo klovnove na vlasti! Ajde da nas dvojica izađemo u grad, ja desetoricu za susednim stolom vređam, da ih nazivam ustašama i šiptarima, a ti da budeš dužan da me braniš od svih njih.

Ja bi podržao sve što ima veze sa solidarnošću - da u slučaju opasnosti od poplava ili bilo čega svi bivamo angažovani bez naknade da zaštitimo NAŠ GRAD ili NAŠE SELO, pa neka je i neko susedno ili dalje selo... Al one vežbe koje ničemu ne služe, ili da te cimaju jer AV nekome preti praznom puškom... Pa zajebi. Pa ako sam radiš neki posao privatno, to vreme dok ono služiš, tebi sve stoji, nema koda te pokrije!

To kažem kakav mi je stav prema svemu tome, u potpunosti razumem sve koji idu na prigovor savesti da se izvuku!

BTW, @srdjanyo, koje si ti godište? Ti si vojsku i služio, pa te na račun toga sad zovu?
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Ti cenim nisi služio vojsku...
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Tako je, nisam služio. Ni civilno, ja sam '89. godište, od nas je služio samo onaj ko se baš javio da hoće da služi vojsku, nikog više nisu zvali. Sećam kako su mu starija braća od ujaka išla kući da bi se najeli.

Ali pazi, da nam je vlast iole sposobnija - i po pitanju rešavanja stvari unutar države, i po pitanju spoljne politike, ja ne bi imao ništa protiv toga da služim vojsku. A ne da ja služim vojsku u zemlji gde je Vulin bitan, i gde se kenja "dogodine u Prizrenu". A zdravstvo: dok su mlad, "nije ti ništa", kad si mator, "pa ti si mator, šta ja mogu da ti pomognem, ajde umri".

Jbg, mi od preko 30 zato i nismo pogodni za te stvari, već ovi od 18. Dok i oni ne postanu ogorčeni o državu, a tad će biti novih od 18 godina.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Ma sve je to ok dok ti ne zapuca pred vratima.Ali šta onda?Gde bežati?Oni koji imaju lovu će otići ali sta sa obicnim smrtnicima?Samo po devizi "dok se rokaju Irak i Iran ja sam miran".Tako je bilo i ranijih godina u fazonu ko ce bre nas da bombarduje,ko ce bre meni da naredi da se vakcinisem,da nosim masku,policijski čas i ostalo.Nije rat video igrica.Vidis sta se desava u Ukrajini.Mi smo jaki kao internet ratnici i nista vise.
Ako neznas da se sam sacuvas niko te na ratistu spasiti nece.Sitnice koje se samo mogu nauciti u praksi i prakticnim radom.

Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
mironiko
Reactions:
Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
Kontakt:

Post od mironiko »

Pa ti koji ne bi znali gde će i šta će, upravo održavaju ovu vlast decenijama.

Funkcionalno nesposobni, drkaju na Jeremić Jovanu, gase sve kad vođa ima govor (dakle, svaki dan), govore kako mu je najteže, a jedva spajaju kraj s krajem dok žive u neasfaltiranoj ulici već 30 godina, bez kanalizacije i sa 2 odrasla, nezaposlena deteta.

Pa, buraz, teško mi je da ih žalim. Probao sam, ali oni i ne žele da im se pomogne (pogledati slučaj protesta u Somboru, vezano za most na kanalu). Tako da - kad su za Vukelu, neka ga brane.

Što reče @Gazu, da idem da potencijalno ginem za Vulina, Gašića i Vukelu? Neka hvala. Radije ću biti izdajica, ološ, ili kako bi me već gore opisani nazvali sa uživanjem, dok zapravo nisu uživali nikad u životu, dok njihove vođe itekako jesu (i 7 pokolenja iza njih će).

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

Astra >> Lambo
guzva
Reactions:
Pridružio se: 07 Nov 2021, 01:20

Dobro veče

Post od guzva »

Ja sam se sam prijavio na dobrovoljnom sluzenju vojnog roka i mogu da kazem da sam bacio 3 meseca zivota. Nista pametno me nisu naucili niti su me nesto "opametili" kao sto se prica za vojsku. Znao sam da dovedem metak u cev i pre vojske a i krevet da namestim ujutru kada ustanem. Mislio sam woow ce biti vojska ovo ono kad ono tesko razocarenje. Te 2017 samo su gledali da te iskoriste da im se zavrsi posao a ne da te nauce nesto. Jer kad ode vojska ugovorci sve rade sami pa onda samo cepaj. Obijaj do cigle, malterisi, kreci, iznosi sut. Klasicna gradjevina a ti mislis otiso si u vojsku. Katastrofa.

Moje misjenje je da uopste niko i ne treba da ide u vojsku jer sam sam i sam bio pa znam o cemu pricam. Nije to kao nekad sto je bilo pa si tmo po godinu dana pa te nauce nesto, promeni se covek na bolje, dovedu ga u red. Ovo sad je samo gubljenje vremena ko hoce da ide u vojsku.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Jedan zanimljiv klip u vezi epidemije koja kači muški pol u sve većoj meri:

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Kass
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2017, 21:59

Post od Kass »

Gazu napisao: 24 Jul 2023, 23:57
Martin Mystere napisao: 24 Jul 2023, 16:23 Meni je taj "prigovor savesti" jedina debilnija stvar od tih vežbi kakve se sada organizuju.
Pa kad traže nešto debilno od čoveka, što da ljudi ne potežu za "debilnijim rešenjima". Svako ko ima bar dva grama mozga, ne bi želeo da ga šalju na bilo šta što ima ikakve veze sa ratištem, pa makar to bila samo asocijacija. Samo kad vidiš kakve imamo klovnove na vlasti! Ajde da nas dvojica izađemo u grad, ja desetoricu za susednim stolom vređam, da ih nazivam ustašama i šiptarima, a ti da budeš dužan da me braniš od svih njih.
Najgenijalnije i najtačnije objašnjenje srpske politike koje sam ikada video, a razumljivo čak i većini sa pola mozga. Svaka čast :)
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

meidling napisao: 25 Jul 2023, 09:40
Ako neznas da se sam sacuvas niko te na ratistu spasiti nece.Sitnice koje se samo mogu nauciti u praksi i prakticnim radom.

Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
Upravo tako, sam se moraš čuvati. Služenje vojnog roka te neće naučiti tim sitnicama koje su bitne.
Služio vojni rok, onaj kada je bilo 15 meseci.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Davne 2000-te sluzio vojsku 12 meseci.
Mornarica
Bar -pesadisjka obuka 6 nedelja.
Posle toga rasporedjeni na Brodove u Tivat, a neki u Bar.
Mene zapalo Brod Minolovac, bio masinista 2 meseca, ostatak vojnog roka bio kurir u komandi malo Tivat malo Bar, i to je to.

Ford S-Max 2,5t

Odgovori