Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Ovo je Brabus S600 v12
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
@Zlaja011:

Ali ovaj je neki kilav, vidi kako je stao, može neko i da prodje a da ga ne primeti

Ali ovaj je neki kilav, vidi kako je stao, može neko i da prodje a da ga ne primeti

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Lepo, lepo 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Stoji otp 2god mozda i jace napusten na zalost 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Egzotični automobili na našim ulicama
Pa kupe se jos jedna mala kola, za po Novom Sadu, za po Parizu, za po Londonu... Mogu biti i luksuzna, ako je to jako bitno. Ne govorim o Goblinu, već o svima na svetu koji imaju izvitoperene manire i sistem vrednosti. Voziti kola od 5m po zakrčenim ulicama nije neki dozivljaj, šta više je cimanje. Parking mesta su takva kakva jesu, negde veća, negde manja. Ako napraviš veća poprečna, trpe trotoari i ulice, ako napravis veća uzduzna, stane manje kola po jedinici duzine. Gradski problemi, ništa novo. Samo se treba navići...Xepoj87 napisao:Jebiga, vi pricate kao da se auto kupi samo za jednu stvar, kao da je Goblin kupio S63 AMG da se vozi po centru NS-a i to je to
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ona ženska parking mesta kao što braća kosooki imaju i rešili bi gorući problem u zemlji 

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Mislim da bi rotirajuce platforme ispred par lokala resile sve probleme. Prolaznici uzivaju u pogledu, mnogi i zelene od muke dok ponosni vlasnici piju ekspreso, kafucino ili pak neko uvozno pivo iz Celareva.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Daj od pocetka, a ne od 72. minuta.
Uostalom, ako i neki goblina smatraju za simbol svega sto se provlaci u poslednjih par strana topica, njihova je stvar, a njegovo da li i koliko ce se primati na to. Ja vrlo dobro znam na koju covekoliku grupaciju sa novosadskih i beogradskih ulica mislim, a koju bih odmah poslao tamo odakle je i dosla.
Uostalom, ako i neki goblina smatraju za simbol svega sto se provlaci u poslednjih par strana topica, njihova je stvar, a njegovo da li i koliko ce se primati na to. Ja vrlo dobro znam na koju covekoliku grupaciju sa novosadskih i beogradskih ulica mislim, a koju bih odmah poslao tamo odakle je i dosla.
Nije se GIF odnosio ni na koga konkretno,koliko si tu grupaciju opisao u 3 recenice sa 100% preciznoscu.Brutalno iskreno 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Svidja mi se sto se prica samo o S klasi sa LWB, kao da jedini ima problem sa parkingom...
Pa i mi sa E segmentom imamo muke sa 4.9m duzine i 1.86 sirine.
Pravda za E.
Pa i mi sa E segmentom imamo muke sa 4.9m duzine i 1.86 sirine.
Pravda za E.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ako radite aerodrom i podrazumevanu klijentelu, onda su takva kola na mestu, sta vise pozeljna, a da li bi bila i da se po ceo dan guzvas po starom gradu i oko stajge i prevozis pripite goste za 300 dinara? Npr. u sred Crnogorske ulice ti kaze stranka sacekaj me deset minuta... Sigurno ne. Bio bi neki Stilo JTD ili tako nesto.
E, ajd sad izvolte, a sto bas Crnogorska ulica...
E, ajd sad izvolte, a sto bas Crnogorska ulica...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nesam ukapirao kakve veze ima posao sa sirinom parking mesta u garazi na Obilicevom?
Srecom pa "starogradjani" (sta god to znacilo) ne znaju nego po PS-u da voze...Sloba napisao:Ja vrlo dobro znam na koju covekoliku grupaciju sa novosadskih i beogradskih ulica mislim, a koju bih odmah poslao tamo odakle je i dosla.