Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Treba mi preporuka za neki dobar Opel servis, redovan godišnji treći, Astra J, benzinac.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U BG - od ovlašćenih Autopromet
Od neovlašćenih - Auto servis Ristić (specijalizovan za Opel)
Od neovlašćenih - Auto servis Ristić (specijalizovan za Opel)
Brzine idu u H-a !!!

a Komnenovic, kakvi su oni?
Astra H 1.9 88kw, dešava se da trese motor, nekad jedva primetno a nekad da se uplasis, kad se kreće prvom. Probao sam čisto da vidim, drugom ne trese uopšte, niti rikverc. Trese samo na ravnom i na uzbrdici, ako je nizbrdica mala koliko toliko da se auto kreće kad je van brzine ne trese. Uglavnom se vozim sam, tad se to jako retko dešava da i zaboravim na problem. Problem je baš čest kad je u autu 3 ili 4 osobe tad je ujedno i najveće podrhtavanje. Šta mislite da može da bude? I ako može preporuka nekog majstora u Kragujevcu, auto imam od avgusta 2022, išao kod 4 majstora do sad, trojica su pogoršali stanje i morao sam da se vraćam da poprave svoju grešku.
Astrina garaža: viewtopic.php?f=2&t=7440
U Kragujevcu smo baš najebali sa majstorima. Bas ih slabo ima. Ajde za trapove je i ok, sve ostalo je tuga.
Jedino od ovih majstora univerzalaca možda da odeš do Ašketa. On je kod Sušičkog potoka. Imas broj na netu.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Jedino od ovih majstora univerzalaca možda da odeš do Ašketa. On je kod Sušičkog potoka. Imas broj na netu.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Bio malopre na reglaži...OMP napisao: 24 Feb 2023, 07:51 zato sam ja i pitao sta ima da se zezne posto je Bax napisao da moze koso da se usrafi most ali ne vidim sta moze ovde da se pogresi a obican punto ima isti fazon mosta kao i grande.
Svakako prvo ides na reglazu da pogledaju kako stoje stvari pa ce ti reci gde je problem a onda kod majstora koji ti je to radio pa neka gleda sta je zeznuo ako je zeznuo uopste nesto.
Kažu majstori tamo da je sve ok.
Majstor je zamenom silena vratio na fabričko,tako bar kažu...
E sad,pošto se ja ne razumem...moram da im verujem da reč.
mozda je reglaza ok sto se tice tockova ali mora ponovo da je urade sa ispravljenim volanom da bi i on stojao kako treba, kako ti to nisu rekli ili pogledali kako stoji volan?
Centrirali su opet ponovo...
Imam i neki papir,ali su za mene ovo španska sela...
Imam i neki papir,ali su za mene ovo španska sela...
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20230224_161002.jpg (80.16 KiB) Pogledano 795 puta
Pa ako kazu da je sve OK, onda je samo volan bio kriv. Pri centriranju su sigurno ispravili volan, ako nisu, onda su neki dunsteri.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
da li ti sad volan stoji pravo?
I dalje stoji blago ulevo....
Mora biti da je do volana nešto....
Ne mogu biti toliki duduci da kažu da je sve ok a da se trap raspada....
Inače volan stoji jedva primetno u levo na pravcu...
Inače kada je parkiran,prav volan-pravi točkovi...
Samo kada je u vožnji stoji blago levo...
Jbg,nemam pojma.
I da napomenem da su mi gume stare...
Nisu loše ali su jako matore,možda je i do toga.
Nisu loše ali su jako matore,možda je i do toga.
nisu ti lepo centrirali volan na reglazi i meni se to jednom desilo pa sam reklamirao
Oni prema ovom izveštaju nisu ništa uradili. Sve vrednosti su skoro nepromenjene.
Trebalo je da postave volan ravno, fiksiraju ga tako, a zatim da na sponama podese da točkovi stoje paralelno.
Trebalo je da postave volan ravno, fiksiraju ga tako, a zatim da na sponama podese da točkovi stoje paralelno.