Dobro veče
Re: Dobro veče
Jel?
Naravno da ne
Nego sam popizdeo, idem nocas na put, i pocne da mi se cuje neko lupkanje dok radi ventilator.
Morao sam da se zavlacim pod auto i skidam deo suspleha da bih shvatio da je to samo izolirka kacila, jer se malo odlepila od toplote
Aj laku noc. Ako je neko u Kotoru, nek se javi

Nego sam popizdeo, idem nocas na put, i pocne da mi se cuje neko lupkanje dok radi ventilator.
Morao sam da se zavlacim pod auto i skidam deo suspleha da bih shvatio da je to samo izolirka kacila, jer se malo odlepila od toplote

Aj laku noc. Ako je neko u Kotoru, nek se javi
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
vidi vucino, za tu relaciju, ako sipas gorivo... 

Vec sam pitao Milosa da mi pozajmi R, a ja njemu ostavim 607 sa punim rezervoarom
Ali, posto je 607 najbolji auto na svetu, vrhunski spoj udobnosti, brzine, neverovatnog lezanja na putu, snage, a sve to uz ogromnu autonomiju, dostojnu dizelasa, svi vi mozete samo da me mrzite sto necete imati priliku da putujete takvim autom...
A, da, SX4 i Megane da se spoje nisu mu do vertikalnih stabilizatora

Ali, posto je 607 najbolji auto na svetu, vrhunski spoj udobnosti, brzine, neverovatnog lezanja na putu, snage, a sve to uz ogromnu autonomiju, dostojnu dizelasa, svi vi mozete samo da me mrzite sto necete imati priliku da putujete takvim autom...

A, da, SX4 i Megane da se spoje nisu mu do vertikalnih stabilizatora

dobro jutro radni narode...vi ostali da bogda ne mogli spavati od vrucine...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Bro jutro... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro jutro.
Kad ispod mog posta pise sent from Htc, sanse da saljem sa wc solje su preko 50%
sent from my HTC Sensation
Kad ispod mog posta pise sent from Htc, sanse da saljem sa wc solje su preko 50%

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
i kako ide sad sa solje? 

Sent from Windows7
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
e sad mi je lakse 

Texonja napisao:Dobro jutro.
Texonja napisao:![]()
Sent from Windows7

Ta klonja ima vise digitalnih uredjaja od Tehnomanije