Egzotični automobili na našim ulicama

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od Sloba »

goblin napisao:
Sloba napisao:U Rusiji su kaznjavani i to kljucevima. Prekipelo ljudima.
To ne podrzavam pa ne znam sta vlasnik auta da uradi. To mi je bas najgori moguci postupak koji mogu da zamislim.

Nekad su se bušile gume za takve stvari... Ni ja ne podrzavam, ali bi i ovi drugi mogli malo pripaziti na bagrenje i će sve biti u redu.

Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od NexT »

Xepoj87 napisao:Aha, a da li je zabranjeno na dva mesta, da li je neko kaznjen nekada? :)

Sent from my Sony
Na aerodromu komunalci slikaju kad predjes liniju parking mesta i salju kazne.
Zlaja011
Reactions:
Pridružio se: 14 Jun 2015, 18:21

Post od Zlaja011 »

Kad neko stane nepropisno ili protivno pravilu sa skupim autom on je bahat, a kad se prepreci kombi ili tako neko onda je neupucen... dosta sam vozio kombi po gradu i znam kakva je muka naci mu mesta za parking, obavezno ili zauzme deo mesta iza sebe ili ti je jedan tocak popet na trotoar.

A tu sortu ljudi sa svojim nesrecnim zivotima koja grebe kola, busi gume i krivi brisace nabijem na q...c bas! Pa nije auto taj koji ti je nesto skrivio, vec vozac auta, ako bi da lecis svoje frustracije sacekaj vozaca pa mu reci sta ti je zasmetalo

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma da, ja mislim da jos taj koji nije mogao da prodje od tebe, treba jos da saceka da ga bahati vozac i prebije ;)
Ja skroz odobravam slabiju stetu na kolima, poput brisaca, ako je neko ispao totalno bahat, bez obzira na druge ljude, gde nekome bas smeta.
To ti dodje kao kazna koju bi ti policija ostavila u civilizovanoj drzavi.
Nazalost, ima previse ljubomornih ljudi koji ce to uraditi bez razloga ili ako neko krsi zakon, a nikome ne smeta, to su vec isfrustrirani kompleksasi sa praznim zivotima.

Kada smo kod bahacenja, onim taksistima sto zauzmu tri puta vise "rezervisanih" mesta, pa poprece cele ulice bih jebao sve po spisku.
Ali bukvalno ne znam da li postoji jedan njihov parking, da oni ne zauzimaju duplo vise mesta nego sto smeju.
Autobusima isto, sto se parkiraju, pa drze upaljene buseve koji drndaju po pola sata dok oni odmaraju.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Sloba napisao:
goblin napisao:
Sloba napisao:U Rusiji su kaznjavani i to kljucevima. Prekipelo ljudima.
To ne podrzavam pa ne znam sta vlasnik auta da uradi. To mi je bas najgori moguci postupak koji mogu da zamislim.

Nekad su se bušile gume za takve stvari... Ni ja ne podrzavam, ali bi i ovi drugi mogli malo pripaziti na bagrenje i će sve biti u redu.

Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Pravo da vam kažem,ja se plašim i peške da prođem kraj takvih vozila.Zbog spravica koje im se postavljaju...Ali to je neka moja paranoja.
Ruku na srce,ne mogu se setiti ko od vlasnika istih vozi po PS-u (daje migavac,parkira na propisanim mestima,parkira na invalidskim mestima,a invalid je zaista...).Jednostavno se plašimza svoj život i život svoje porodice i najčešće ih propustim u stilu "idite vi,važniji ste"... Bar svi klimnu glavom ili ablenduju u znak zahvalnosti.Nikad se nisam parkirao na invalidskom mestu niti ću,ma koliko žurio ili mi trebalo.
Na primer, u Kanadi nisam video skuplji od 20000 CAD da se parkira na invalidskom mestu.Ovo samo ukazuje na to kakva smo mi korumpirana " zapadnoAfrička prćija".

Tesla 6.1
chaslav
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2016, 00:54
Garaža: BMW 530 d E60

Post od chaslav »

Koja čudna priča na poslednjim stranicama, jedni bi da parkiraju na dva parking mesta a drugii da grebu automobile na parkingu. :kuku: :kuku:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Zašto čudna, da nema ovih prvih ne bi bilo ni ovih drugih ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Xepoj87 napisao:
Kada smo kod bahacenja, onim taksistima sto zauzmu tri puta vise "rezervisanih" mesta, pa poprece cele ulice bih jebao sve po spisku.

Uuuuuuuu, ja od njih žestoko pizdim. Kod nas u centru imaju uredjeno stajalište, ali njima ne odgovara tu da stoje, već se poređaju u jednu kolonu u ulicu pored i zauzmu celom dužinom jednu traku, pa se ti jebi ako kreneš da obilaziš, a iz suprotnog ti naiđe neko. Jednom u mesec dana ih komunalci poteraju, ovi se preparkiraju na stajalište i bukvalno posle 5 minuta se vrate na pređašnje pozicije. Još jedan pokazatelj u kakvoj banana državi živimo. Kada bi im dva-tri puta rebnuli žestoku kaznu, da vidiš kako bi se naučili redu...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Milos napisao:Generalno je kod nas svuda katastrofalno parking uredjen.Da li je Dukato od 5 metara ili S klasa skroz je nebitno,moraju povecati parking mesta,a to ce rezultovati manjim brojem istih.A to ce dovesti do nezadovoljstva gradjana.Ovako kupuju socijalni mir.
A kad se da bašta u zakup kafiću koji je istu napravio na parkingu to je OK?
NexT napisao: Na aerodromu komunalci slikaju kad predjes liniju parking mesta i salju kazne.
Za koga je odvojen onaj deo parkinga ka zgradi aerodroma? Ranije je moglo tu normalno da se parkira.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

DukeNS napisao:
Xepoj87 napisao:

Uuuuuuuu, ja od njih žestoko pizdim. Kod nas u centru imaju uredjeno stajalište, ali njima ne odgovara tu da stoje, već se poređaju u jednu kolonu u ulicu pored i zauzmu celom dužinom jednu traku, pa se ti jebi ako kreneš da obilaziš, a iz suprotnog ti naiđe neko. Jednom u mesec dana ih komunalci poteraju, ovi se preparkiraju na stajalište i bukvalno posle 5 minuta se vrate na pređašnje pozicije. Još jedan pokazatelj u kakvoj banana državi živimo. Kada bi im dva-tri puta rebnuli žestoku kaznu, da vidiš kako bi se naučili redu...
Jes' pokazatelj banana drzave, posto ti taksisti placaju odrzavanje taksi stajalista, a drzava ih em ne obelezava kako treba i u dovoljnom broju, em ima vise taksista nego sto je zakonom propisano...
Bez da ih branim, ali uvek ima dve strane.
Heinz napisao: Za koga je odvojen onaj deo parkinga ka zgradi aerodroma? Ranije je moglo tu normalno da se parkira.
Za rent-a-car, je*em im mater.

Aerodrom je oduzeo to od Parking servisa, pa dao ovima da koriste.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

NexT napisao:
Jes' pokazatelj banana drzave, posto ti taksisti placaju odrzavanje taksi stajalista, a drzava ih em ne obelezava kako treba i u dovoljnom broju, em ima vise taksista nego sto je zakonom propisano...
Bez da ih branim, ali uvek ima dve strane.

Naravno da u većini slučajeva medalja ima dve strane, ali u ovom konkretnom nikako. Dobili su uređeno stajalište tik do pešačke zone, ne može bolje. Problem je što u dobrom delu dana to stajalište zvrji prazno, jer je njima bolje da stanu tik uz samu rampu za ulazak u pešačku zonu. Da je stajalište prebukirano, pa i da razmem da se nekako moraju snaći... Ovako, u pitanju je čist bezobrazluk. Skidam kapu što ih ima i finih, pa stoje uredno na mestu predviđenom za njih, ali ovi bahati povuku većinu da se gura i snalazi za priliku da dobiju vožnju...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma da, jadni oni, jadni sto moraju da zauzmu veci deo parkinga ispred svakog kluba, kafica, bilo gde gde se ljudi okupljaju, pa oni normalni ne mogu da parkiraju, jadni oni sto parkiraju i prave haos od guzve gde god ima nesto zanimljivo...jadni oni, stoka bahata.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Prelep.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Realno jeste lep.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma ne valja to nista - zauzima samo jedno parking mesto i to regularno :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori