Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ali ukidanje mesta u okolnim zgradama 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jbt, tebi koncesionar određuje šta ćeš da radiš sa javnim površinama, gradonačelnik moli koncesionara za ustupke, gradiš garažu zato što ti fali parking mesta i onda ukidaš postojeća...
Koja smo mi sprdnja od grada i države!
Koja smo mi sprdnja od grada i države!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koja tacno mesta ukidaju ako su pored same garaze obnovili postojeca?

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bolje da nisu dirali centar uopste. Nekako je to i funkcionisalo dok nadlezni nisu poceli da vode racuna. Parkiracemo s preke strane mosta, tamo jos nisu cackali.
Mene zanima sta znaci tacno ukidanje pakring mesta, tj koja parking mesta ce se ukinuti.
Jutros trazio parking, i setim se da se otvara danas "ali nista zvanicno, nego ce poceti sa radom od danas", i jbga ja otisao oko 10h tamo, i kaze mi covek na ulazu "E ne radimo jos, dole su političari i mediji, pa cemo tek od popodne poceti sa radom".
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Jutros trazio parking, i setim se da se otvara danas "ali nista zvanicno, nego ce poceti sa radom od danas", i jbga ja otisao oko 10h tamo, i kaze mi covek na ulazu "E ne radimo jos, dole su političari i mediji, pa cemo tek od popodne poceti sa radom".
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja sam bio malopre. Lepo je skockano i uredno unutra. Bio nesto kratko da pokupim u centru. Hteo da platim, vraca mi karticu non stop. Dodje lik i kaze da su neki inicijalni minuti gratis. Ne znam tacno koliko, verovatno 15.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A zar ste mislili da će sve biti kako treba?
Neću komentarisati dok ne vidim, ali cena je po mom mišljenju skroz ok. Ako je 80 dinara crvena, a 100 dinara zlatna zona, onda je ovo skroz dobra cena s obzirom da auto nije na suncu/kiši.
Kako god, nadam se da će biti parkinga unutra s obzirom da u onoj garaži kod pozorišta nema nikad slobodnog mesta.
Neću komentarisati dok ne vidim, ali cena je po mom mišljenju skroz ok. Ako je 80 dinara crvena, a 100 dinara zlatna zona, onda je ovo skroz dobra cena s obzirom da auto nije na suncu/kiši.
Kako god, nadam se da će biti parkinga unutra s obzirom da u onoj garaži kod pozorišta nema nikad slobodnog mesta.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A zar ste mislili da će sve biti kako treba?
Ka'će onaj u Modeni zna li se šta?
Ka'će onaj u Modeni zna li se šta?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa ova trava i drveće će tek da izraste. Neće valjda da stave veštačko.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Problem je što smo na tom mestu već imali parkić i zdravo, višedecenijsko drveće koje su ovi pavijani posekli zbog ove budalaštine od garaže, kojoj, uzgred rečeno, nikako ovde nije mesto.
Novosadjani, je l' istina ovo?