Gaginh0 napisao: 07 Sep 2024, 08:57
A zar ste mislili da će sve biti kako treba?
Neću komentarisati dok ne vidim, ali cena je po mom mišljenju skroz ok. Ako je 80 dinara crvena, a 100 dinara zlatna zona, onda je ovo skroz dobra cena s obzirom da auto nije na suncu/kiši.
Kako god, nadam se da će biti parkinga unutra s obzirom da u onoj garaži kod pozorišta nema nikad slobodnog mesta.
Crvena je 65 i mozes ostati 2 sata max.
Extra zona je 80 i mozes max 1 sat.
Sinoc je u gradu oko 21h bio krkljanac. Nigde parking mesta, svi se vrte ulicama u krug i traze.
Sidjem na minus 2 nivo. Maltene sam bio sam. Verovatno nece to dugo, dok se procuje..
Gaginh0 napisao: 07 Sep 2024, 08:57
A zar ste mislili da će sve biti kako treba?
Neću komentarisati dok ne vidim, ali cena je po mom mišljenju skroz ok. Ako je 80 dinara crvena, a 100 dinara zlatna zona, onda je ovo skroz dobra cena s obzirom da auto nije na suncu/kiši.
Kako god, nadam se da će biti parkinga unutra s obzirom da u onoj garaži kod pozorišta nema nikad slobodnog mesta.
Crvena je 65 i mozes ostati 2 sata max.
Extra zona je 80 i mozes max 1 sat.
Sinoc je u gradu oko 21h bio krkljanac. Nigde parking mesta, svi se vrte ulicama u krug i traze.
Sidjem na minus 2 nivo. Maltene sam bio sam. Verovatno nece to dugo, dok se procuje..
Mislim da ce taj skroz donji nivo biti poluprazan. Kao i u Promenadi, nece ljudi mnogo da setaju pa su uvek krcati spratovi gde direktno mozes da udjes, ostalo prazno.
Verujem. Prvo je izbila afera da u gradskoj vodi ima valjkastih crva (nisam u materiji bas) i da nije za pice. Posle nedelju dana je na viber grupi za vrtic stigla poruka da je voda bezbedna za pice. Sta je krajnja istina, ko zna ali poprilicno supacki sa njihove strane. Od vremena kad su bile javne cesme po celom gradu do ovoga kratka je distanca. Teska sramota.
I onda ce i tamo da ukinu parking mesta, guzve se nece resiti, jer svi dolaze kolima u centar, samo sto ce se placati privatnom koncesionaru nego gradu
Kako mogu biti u minusu kad su bukvalno izurpirali javnu površinu i parking mesta koja su izgrađena od naših para (kroz poreze) i onda počeli da nam ih naplaćuju?