Danas u nekoj najnebitnijoj ulici na limanu stanem na 1-2 min da uzmem neki paket. Ali svakako nepropisno sa strane.
Kad sam se vracao do auta, taman prilazi i staje pauk. Rekoh: tu sam ja, evo odmah pomeram auto".
Kaze decko iz parking servisa dobices kaznu 3000 od nas i 5000 od policije i ode dalje.
Na koju foru mogu da salju kazne. Nisu mi pruzili nikakvu uslugu, tipa podizanje vozila ili slicno, samo su stali pored mene, niti je policijac sa njima u vozilu.
Ranije su u Bg slikali i slali negde gde se to odobravalo pre dizanja.
Tako da ako su slikali nije iznenađenje da dobiješ kazanu, al nema to od "nas i njih", barem meni nema logike ništa više od standardnih 5 hiljada za nepropisno zaustavljanje
Ja sam pre 2 godine isto tako ostavio auto u Vojvode Šupljikca, spakovani full za povratak u D, samo izašli 3 minuta da se javimo rodbini i oni stali ispred mene. Ja izlećem reko nemoj sad, žurim, dete, granica, bla bla, kažu oni ok ajde obrisaće nalog i kao klimaju glavama. Ja izvadim 2 crvene, dam im i kažem aj da me ne tera baksuz usput
Slikaju i komunalni inspektor napiše kaznu. No za pokušaj uklanjanja će verovatno fingirati/napisati da su to uradili. No moguće i da ne dobiješ ništa, možda je to bila i samo prazna pretnja iz ljutnje što su stali bez veze, odnosno ti naišao na vreme. U svakom slučaju javi kako si prošao na kraju.
Momčilo napisao: 07 Sep 2024, 13:22
Dobro mi je sto mogu da ostavim auto par sati, da ne razmišljam da li sam produzio parking i to, već dodjem po auto i platim koliko sam bio.
Da, ja ovih dana nisam išao prema centru, al baš tako i ja razmišljam.