Dobro veče
Re: Dobro veče
Mazda 6 

Nije za mene auto, niti ga sad kupujem, samo zanimljivo da ko sad uzima auto, nema neki izbor, sem FL
Pa FL bih pre izabrao nego ph1 novog modela...
Dobijas bolju opremu za iste pare, cesto isti motor i prelezane decje bolesti...
Cak ni konstrukcijske razlike vise nisu tolike, posto nove modele stancuju kao na traci...
Ja se vratio sa 1700km dugog puta, i 3 i po sata prao auto. Sad se sija ko pasje....

U CG nisam isao godinama i sada mi se potrefilo da idem 2x u 15 dana. Tesko da cu van sezone i ici, ali da, nikako preko onih planina zimi
Dobijas bolju opremu za iste pare, cesto isti motor i prelezane decje bolesti...
Cak ni konstrukcijske razlike vise nisu tolike, posto nove modele stancuju kao na traci...
Ja se vratio sa 1700km dugog puta, i 3 i po sata prao auto. Sad se sija ko pasje....
Grujic napisao:
dragan napisao:esam ti rekao?NexT napisao:
put za CG oreko Zabljaka i Niksica je vrhunski. mene kanjon vise nece videti...
Dragane, hvala za info, put je sjajan. Jedino sto sam cekao 45 min na ulasku u CG. U povratku nikoga nije bilo ispred.Heinz napisao:Videce ga kanjon van sezone.
U CG nisam isao godinama i sada mi se potrefilo da idem 2x u 15 dana. Tesko da cu van sezone i ici, ali da, nikako preko onih planina zimi

Dobro veche
Predpostavljam da je red da se pozdravim i u ovoj temi
Predpostavljam da je red da se pozdravim i u ovoj temi

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pozdrav i dobrodosao. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
-
- Pridružio se: 24 Mar 2013, 22:00
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 jtd & Dacia Logan 1.6 + BRC Sequent
Dobro vece
Jel bio neko u aqua parku u Arandjelovcu ,sutra cu verovatno ici sa drustvom pa da cujem misljenja da li je bolje tu ili u Jagodini ?

Jel bio neko u aqua parku u Arandjelovcu ,sutra cu verovatno ici sa drustvom pa da cujem misljenja da li je bolje tu ili u Jagodini ?

ili backi petrovac ?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bio sam ja u Petrolandu pre 2 nedelje. Meni se dopalo, mislim da je za nijasnu bolje nego Arandjelovac, mada tamo nisam bio, samo sam gledao slike. Petroland je odlican, ali mi smo isli ponedeljkom i tad tek popodne krece mala guzva, ali je podnosljivo. Vikendom kazu da ima i do 3000 ljudi, dakle nepodnosljivo.
Dobro je organizovano, sve je novo, cisto, uredjeno. Jedino sto je realno skupo za nase uslove. Najjeftinija karta je u varijanti porodicne (2 odraslih i 3 dece) i to izadje 700 po osobi. Inace je karta za odrasle 1250 din ceo dan i to radnim danom. Vikendom je nesto malo skuplje.
Sajt im je dobar i mogu se lako naci sve potrebne informacije. Od NS je udaljeno oko 20km, brzo se stize.
Sent from my HTC Desire X
Dobro je organizovano, sve je novo, cisto, uredjeno. Jedino sto je realno skupo za nase uslove. Najjeftinija karta je u varijanti porodicne (2 odraslih i 3 dece) i to izadje 700 po osobi. Inace je karta za odrasle 1250 din ceo dan i to radnim danom. Vikendom je nesto malo skuplje.
Sajt im je dobar i mogu se lako naci sve potrebne informacije. Od NS je udaljeno oko 20km, brzo se stize.
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Video jutros u O. Brigada, zapaljen fiat Uno, vatrogasci, tek ugaden pozar
Kako dodje do toga da se zapali auto, deluje da je Uno bio u solidnom stanju
Kako dodje do toga da se zapali auto, deluje da je Uno bio u solidnom stanju
Re: Одг: Dobro veče
Bio na licu mesta,tj. u prolazu...najverovatnije se zapalio zbog plina.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
^^^ auto se NIKAD ne zapali od plina nego u 99% zbog nekorišćenja benzinske instalacije istrule creva pa puštaju i eto belaja...
Beograđani , može pomoć?
Dolazim sutra da gledam Zvezdu (po prvi put
) i pošto radim do kasno, ne mogu da dođem do Marakane pre 8-8:15. Gde parkirati u blizini , a da ne bude "problema"? Jel ima neki parking , nije problem ni da se plaća?
Beograđani , može pomoć?
Dolazim sutra da gledam Zvezdu (po prvi put

Koja je ono reklama gde neka riba vozi kabirolet i onda joj se zaglavi marama u zadnjem tocku i otfikari glavu ?
Kakve ti reklame gledas crni Stefane ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

pa pretpostavljam da je ovo jedna od onih banovanih,ali nikako da nadjem
Isidora Dankan je tako poginula, možda ti pomogne u pretrazi. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...