nidza napisao:Nisam ja nikad imao ispod 5l na bilo kojoj dužoj deonici što sam merio, zato mi se sviđa cifra. Sa letnjim bi bilo preko 5 sigurno. Ovaj auto se ne isplati uopšte voziti sasvim polako.
Tapatalk 4
E onda je ta Alfa zabarsko go*no, posto E klasa sa 2.2 motorom moze ispod 5.0 na ibarskoj
Ako budem ikad išao ibarskom, možda ima smisla uporediti. Teoretski bi moglo ispod 5, ako je na 110-120 bilo 4.9 juče, ali to su brzine kojima retko vozim.
Pitao sam ih ja pre par godina. Nema u planu. Oni bi želeli, ali teritorija je već podeljena. Nisu dovoljno jak igrač da se izbore sa našim političkim ajkulama, rekao bih, pa idu na kvalitet goriva.
dok se ceka april i stigne nova masina,zanima me gde sipate gorivo?koje pumpe izbegavate?Ja mozda odlucim da sipam u novu masinu samo na omv ovaj OMV Maxx Motion Dizel ,dali ima neko iskustva sa ovim gorivom?ili ima predlog za drugu pumpu?Nis,avia.....?
CR7 napisao:dok se ceka april i stigne nova masina,zanima me gde sipate gorivo?koje pumpe izbegavate?Ja mozda odlucim da sipam u novu masinu samo na omv ovaj OMV Maxx Motion Dizel ,dali ima neko iskustva sa ovim gorivom?ili ima predlog za drugu pumpu?Nis,avia.....?
Ja koristim taj i mogu reci da mi se auto bolje ponasa nego sa MOLovim ED sa aditivima