Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Misliš Nutman 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jbt jel cela WAG grupacija ima identicne sigurnosne?
To je onda kao i da ih nema, svugde isti sraf...
To je onda kao i da ih nema, svugde isti sraf...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nema iste, znam sigurno da Škoda i SEAT nemaju iste(potpuno drugačije izgledaju), Škoda ima šrafove sa zasebnim serijskim brojevima i to 60 različitih tipova, u Autočačku ih rotiraju svakih 2-3 nedelje, tako da ćeš teško kupiti isti šraf. Napomenu ti da obavezno sačuvaš kataloški broj sa kutije za slučaj da izgubiš adapter, da bi mogli da ti naruče isti tip.
- Gaginh0
Sad mi je lakse.
Inace Oct i Polo imaju na istu foru sigurnosni, ali nisam nikad probaro npr Skodin nastavak da gurnem (da izvines na izrazu
) u Polov sigurnosni...
Inace Oct i Polo imaju na istu foru sigurnosni, ali nisam nikad probaro npr Skodin nastavak da gurnem (da izvines na izrazu

Meni su pre neki dan skinuli desni retrovizor, lepo i gospodski bez velikih oštećenja. Pošto je ostao nosač pretpostavljam da im je trebalo samo ogledalo i motrčić, eventualno oplata ako su skinuli za neku Lybru iste boje. Postaviću sliku kasnije.
E sad, ono što me je šokiralo je da ceo polovan retrovizor, sa nosačem i instalacijom u prefeknom stanju košta 30 €. Zbog sitne love rizikuju da budu prebijeni, uhapšeni. Više sam bio pod utiskom toga nego same krađe.
E sad, ono što me je šokiralo je da ceo polovan retrovizor, sa nosačem i instalacijom u prefeknom stanju košta 30 €. Zbog sitne love rizikuju da budu prebijeni, uhapšeni. Više sam bio pod utiskom toga nego same krađe.
jbg, neko ce da radi 3 dana po 8h za te pare, a on ce za 5 minuta straha da zaradi isto...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li mogu nekako da sakrijem ovu temu i da mi se vise ne pojavljuje ?
Sad sretnemo interventnu ispred zgrade, i pitamo kao, jel znate da je za godinu dana skoro 10 kola ostalo bez tockova u kraju, jos jos brdo gluposti, goriva itd...
kaze jedan od njih da su skinuli i njemu tockove sa auta u blokovima, i se skupilo 10 komsija i ubili su boga u njima sledeci put kad su se pojavili.
Ali najbolji deo saveta "tucite ih, ubijte boga u njima, al nemojte da preterate. Niste mi (interventna)"

Komsinici sa sluzbenog Bravo poskidali neke ukrasne lajsnice i neke gluposti, sa G4 poklopce sa alu felni...
kaze jedan od njih da su skinuli i njemu tockove sa auta u blokovima, i se skupilo 10 komsija i ubili su boga u njima sledeci put kad su se pojavili.
Ali najbolji deo saveta "tucite ih, ubijte boga u njima, al nemojte da preterate. Niste mi (interventna)"

Komsinici sa sluzbenog Bravo poskidali neke ukrasne lajsnice i neke gluposti, sa G4 poklopce sa alu felni...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovo je kulturno odvaljeno, povuci i bezi fazon

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gaginh0

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
STA SE OVO DESAVA ???????????????????????????????????????????????????????????
Next, Milose, koji su to delovi grada ?
Next, Milose, koji su to delovi grada ?