Cena servisa
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Re: Cena servisa
Za sledeći servis odem do Niša,svratim u Trpezu na ručak i jos i ustedim neki evro
@pass
Jel ti bese radio servis za Kiu u Srbiji?Jesu te zezali Austrijanci nesto sto je srpski pecat u servisnoj knjizici?
@pass
Jel ti bese radio servis za Kiu u Srbiji?Jesu te zezali Austrijanci nesto sto je srpski pecat u servisnoj knjizici?
Volvo XC90 II D4
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Počeli su da zakeraju sto sam radio servis u Srb, a menjam napuklu šoferku u AT. Kao nije fer. Rekoh im da sam pitao je l mogu da radim servis bilo gde, rekli su da može.
Zezali iz Lihtenštajna Kia, imali su opoziv za desni far kojima je crkavala LED traka. Nisu hteli da menjaju dok ne pokažem račun iz Srbije. Poslao mail Kia Novi Sad, poslali mi kopiju računa i pokazao ovim idiotima iz Lihtenštajna
Zezali iz Lihtenštajna Kia, imali su opoziv za desni far kojima je crkavala LED traka. Nisu hteli da menjaju dok ne pokažem račun iz Srbije. Poslao mail Kia Novi Sad, poslali mi kopiju računa i pokazao ovim idiotima iz Lihtenštajna
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Da a oni kad naplate 27 € litru ulja i to Total quartz ineo onda je kao fer.passenger napisao:Počeli su da zakeraju sto sam radio servis u Srb, a menjam napuklu šoferku u AT. Kao nije fer. Rekoh im da sam pitao je l mogu da radim servis bilo gde, rekli su da može.
Znači najbolje napisati mail pa kad potvrdno odgovore onda bilo koji ovlasceni servis u Srbiji.
Volvo XC90 II D4
A sto mrzim kad sipaju tecnost za stakla!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
- passenger
@meidling
Ne, ne moraš slati mail. Ja sam pitao po kupovini auta.
Svuda možeš u EU sem u Rusiji i tamo tim zemljama oko Rusije sa završetnom na ...AN.
Dakle, mozes ti da radiš u Srbiji bez njihovog pitanja, ali može se desiti da ti zakeraju kad radiš nešto u garanciji. Ja sam tada imao u garanciji desnu jabučicu i šoferku napuklu da zameinm. Uzeli su 1000 eura od osiguranja, ne znam šta mi kukaju. Pri predaji auta su rekli kao: ''mogli bi ste servis da radite kod nas, kad već radite garanciju kod nas''. Odgovor su dobili kako su dobili
Ne, ne moraš slati mail. Ja sam pitao po kupovini auta.
Svuda možeš u EU sem u Rusiji i tamo tim zemljama oko Rusije sa završetnom na ...AN.
Dakle, mozes ti da radiš u Srbiji bez njihovog pitanja, ali može se desiti da ti zakeraju kad radiš nešto u garanciji. Ja sam tada imao u garanciji desnu jabučicu i šoferku napuklu da zameinm. Uzeli su 1000 eura od osiguranja, ne znam šta mi kukaju. Pri predaji auta su rekli kao: ''mogli bi ste servis da radite kod nas, kad već radite garanciju kod nas''. Odgovor su dobili kako su dobili

Tako su i meni zakerali u Kia ovlascenom u NS kad sam servise radio u Kacu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ta tecnost je i na pumpama napolju skupa ko djavo. 4-5 eura litar. Ja kod nas na OMV uzeo 5l za 5e.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- passenger
A ja odnesem 100kg delova u Opel i oni zamene. Moji delovi, njihove ruke na crno bez računa i ćute. Takve volim. Em daju 16 točkova za Opel za dve gajbe piva. Pa bre!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
5000din 1l BMW OEM ulja za diferencijal.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam već pisao, servis me u AT izašao 550e a rađeno je ulje plus filteri (goriva, vazduha i klime). Kako god, treba detaljno dogovoriti šta da rade. Meni su prvo pokušali prodati servis od 700e pa kad sam rekao da sam već dogovorio za 550e sa kolegom onda može i za 550e 
Jbg. ne može plata 4 puta veća bez 50% skupljeg serviisa...
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Jbg. ne može plata 4 puta veća bez 50% skupljeg serviisa...
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Najbolje je ta plata i servis u Srb
Da li ga radi Murat ili Milan, nema nesto razlike.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Mene je prosecan servis u Holandskom BMWu kostao oko 400 eur, ali sam ga radio na 30.000km (ili 2 godine), pri cemu je usluga bila zaista vrhunska, a za sve garancije i opozive sam dobio zamenski auto... Po meni jakooo povoljno...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Zvao sam grand juce. Za 1.0 rekose da je oko 17.000 din.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma da. Tačno ni nov auto neću održavati u ovlašćenom, i po cenu gubitka garancije. Toliko skuplji servisi i delovi su više nego primamljivi za prihvatanje rizika.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.